Najdi forum

Kriza srednjih let

Pozdravljeni!

Sem zelo obupana = povsem na zleh. Vsak dan doživim nov šok. Moj partner je v krizi srednjih let. Star je 41. Prevaral me je in to sva rešila in razčistila. Danes pa sem izvedela da ima v planu še druge ženske. Meni laže in prikriva. Stara sem 30 in bi si rada ustvarila družino, imela 1. otroka itd. Skupaj sva 7 let.

Lepo prosim svetujte in delilte izkušnje z mano. Koliko časa ta kriza traja? Res se mu je totalno “strgalo”. Ne poznam ga več, tudi njegovi prijatelji so opazili spremembo.

Res sem na tleh. Naj pustim in grem ali počakam da mine?

Hvala, Soncek

Odvisno, kaj ti pričakuješ od svojega partnerja, življenjskega sopotnika, očeta tvojih otrok.

če bi to pisala žena, v 40h, po 20 letih zakona, da se je možu strgalo…ok, bi rekli, težave v zakonu, on je v drugi puberteti, išče potrditev pri mladih dekletih….rad bi doživel nekaj, kar se mu zdi, da je zamujal, da je sedaj zadnji čas, ker pri 50 ga pač ne bodo več tako obletavale….

Ampak…to piše punca pri 30, ki ni še poročena, z njim nima otrok, ki mu je pripravljena spregledati skoke čez plot, ki je pripravljena čakati v nedogled, da ga bo minilo??? Ga nameravaš imeti zase potem, ko bo star 60 in bolehen? Ko te bo potreboval samo še za negovalko?

Ne vem, kakšen odgovor si pričakovala.
Po moje si moraš življenjskega sopotnika iskati drugje, najti moškega, ki si želi podobno, ki ne bo večno mislil, da je ujet in da ga čaka še veliko neznanega….
Tega večnega Don Juana pa pozabi, ker če se ni zresnil do 41, se tudi po 140 ženskah in 10 letih ne bo!

Lp

Oprosti, če bom pregroba v izjavah….

Ali ti njegovo nezainteresiranost za tebe razlagaš s krizo srednjihlet????

Jaz to ne bi dala v “krizo srednjih let”. Ker to ni to.

Iščeš opravičilo za nedopustno vedenje in dejanja?!?! Ne išči. In ne sanjaj.

Poglej realno na situacijo.

In družino si ustvari z osebo, ki si želi družino imeti s tabo, otroka…

Vredna si prave in resnične ljubezni.

Srečno!

Nič ne čakaj, pojdi, beži. Joj, luštno je to, da z njim še nimaš otrok, družine. In bi v dobro vseh vztrajala, upala. Tako pa lahko greš. Ker nimaš z njim kaj iskati. Neumno je, da ga čakaš, medtem ko se on goni okoli z drugimi. Zdaj si dovolj mlada, da si najdeš drugega, ustvariš stabilno zvezo, rodiš kakšnega otroka. Če boš predolgo vztrajala s tem moškim, ja, potem bo mogoče prepozno. Je on že bil poročen, ima kaj otrok? Ker če ni bil, če jih nima, potem je jasno, da ima on vse življenje krizo. Ne srednjih let, ampak nezrelosti.

Poznam moškega pri šestdesetih, ki še vedno zalezuje mlada dekleta ( premlada 17- 20), se preko spleta povezuje in hodi na virtualne zmenke, ko je bil mlajši je neprestano iskal izzive pri ženskah, ki so bile pravkar ločene, zapuščene ( take so najbolj potrebne tolažbe in samopotrditve ), zelo mlad je imel vedno več deklic naenkrat…njegova žena je pa čakala…prenašala, da je ves denar, tudi njeno premoženje zapravil nza svoje drage hobije, da se je postavljal pred ženskami – motor, športni avto, …pa je zbolela in umrla, on pa ostal nezrel
Ti nimaš kaj čakati!

BEJŽ IN ŠE ENKRAT BEEEJJŽ
HITRO KOLKO TE NOGE NESEJO
VOLK DLAKO MENJA,NRAVI PA NE
KURBIR JE IN KURBIR BO OSTAL.VERJAMI.RAD IMA SAMO SEBE
IMEJ SE RADA ŠE TI.ON TE NIMA ČETUDI TI TO ŠE NEVEM KOLKOKRAT POVE.

BEJŽ

New Report

Close