Najdi forum

dan,
imam hud problem. S punco imava popoln odnos, problem je le v seksu. Želiva imeti spolni odnos, trikrat sva že poskusila ampak ni uspelo. Imela sva dobro predigro ampak ko sem hotel junaka vtakniti v vagino je punco tako bolelo da sem mogel prenehati (trikrat že), zdi se da vhod v nožnico ni dovolj razširjen. Imela sva tudi oralni seks. Povedala mi je da ko sem bil tam doli in jo “lizal” ji je bilo sicer prijetno ampak je ni vzburjalo. Nikoli v življenju se punca ni samozadovoljevala in tudi sama ne ve kaj jo vzburja. Ima tudi zelo bolečo menstruacijo, baje da je tudi to vzrok za bolečine pri spolnem odnosu. Nevem kaj naj naredim, kako naj jo bolj vzburim? je to najin problem?! predlagal sem ji pregled pri ginekologu ampak vztraja pri ne.
tole postaja depresivno 🙁
hvala za vaš odgovor

lp, thinc

thinc :-))))))))))))))

NAjboljši predlog, ki si ga dal, je ta da naj gre ginekologu, vstrajaj pri tem in ji povej, da je to popolnoma normalno, da se tam oglasi in pove za svoj problem, za lajšanje bolečin med menstruacijo obstaja veliko načinov.

ZAkaj pa smeškoti, “že trikrat”….veš kolikokrat boš še moral poiskusiti, da boš vsaj delni mojster.

Veš vsako žensko telo je drugačno in vsako se drugače odziva, tako kot se nismo naučili hoditi v tretjem poiskusu in naučili matematike v tretjem, tako se moramo učiti spoznavati partnerja. V njegovem značaju in njegovem telesu.
Vzemi si čas, nikamor se nemudi, probavaj, testiraj, sprašuj pogovarjajta se imejta iskren odnos, če se še ni nikoli samozadovoljevala, potem še sama ne ve, kaj ji paše. Odlično zate, odkrivajta skupaj, počasi z občutkom, nikamor se ne mudi, kajti če bosta sedaj pretirava, ne samo da bo depresivno, bo tako pri vseh ostalih ženskah.

Kako pravijo,

pčasi pa z andhtjo:-))

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

andhtjo :)) sem pa mislila da to besedo lahko slisis iz ust tukajsnih vaskih mamc:)

drugače je pa primoz dal zelo dober nasvet.. rabita čas in čimvečkrat poizkusita:)

Po branju zgornjega imam občutek, da je punco strah in da se na vse kriplje odtepa tega dejanja. Zato tudi jaz predlagam, da se zadeve lotita počasi in večkrata, enkrat bo uspelo.
Thinc ne obupaj!

lp

New Report

Close