Najdi forum

Krivica! Zlate roka ampak 750eur plače!

Sveta krivica preproščina!

Svetniki nad nebesnim svodom!

Po 3 letih trdega pisanja prošenj! Prijav! Pogajanj! Iskanja kariere! Učenja! Garanja! Klicanja! Rotenja! Spraševanja! Dela na sebi! Milovanja! Prepričevanja!

sem končno našel službo! Vredno službo za moje zlate roke! Za moj standard! Službo vredno naziva in pozicije ki mi pripada od rojstva in z dedno pravico!

O družba moja prijateljska! Imam jo! Lepo službico!  Kjer ob 6:55 lahko rečem “Ni moj problem, začnem ob 7:00” hehehe kjer dragi moji dobim 8eur za malico in plačan prevoz na delo. Tako je to! Gospod Čarli sem sedaj.

Sedaj cel svet ve!

Odrežem vam 10dag posebne! Spraznem kanto! Nesem kovček! Poflancam krompir! Postrežem pri mizi! Ali sešijem bluzico!

Moja oblast! Moja služba! Ubogajte! Vi tlačani!

A sveta pomagavaka moja! Katastrofa!

Na mojem trr po celem mesecu tega guranja in žlajfanja 750eur. Ne zdržim!

Za moje zlate roke bo pa samo 2500eur neto dovolj. Žal si me ne morete privoščiti.

Pa drugič!

Korlek, tebi pa se res godi krivica. Toliko kot zahtevaš za svoje zlate roke, boš pisal prošnje še naslednja tri, ne pet let. Potem pa bo inflacija naredila svoje in bo minimalna plača ravno za tvoje zlate roke. In praznenje kant.

hvala za lepe besede. Točno tako, če bo treba živet doma 8 let in trpeti – bom.

Dosegel bom svoj cilj 2,5 kiljade plaće. Vreden sem! Samo najboljše zame! Kaj vas briga kaj jaz delam! Pa ti probaj delat in živet doma brez službe in dobit 750 eurića za platu. Gospodinja ima 10eur minimalno na uro. S tem si lahko plaćam Martino za domaćico za 75 ur? To je 4 dni od oka. Mesec ima 31 dni??

Ne potem mene obsojat zakaj ni otrok in vam hrano dostavlja Indijanec.

New Report

Close