Na sosednjem forumu se je pojavilo spodnje vprašanje. Ali je to možno (je res, da zavarovanje stanovanja ne krije škode, povzročene iz zgornjega stanovanja)?
Hvala za odgovor.
Avtor: muca
Datum: 15-12-03 10:57
ima kdo izkusnje, kaj narediti, ce je zgornjemu sosedu poplavilo stanovanje (pralni stroj), voda je tekla po stenah v vase stanovanje, odstopil je parket, zvile police v vgradni omari…
Stanovanje imam zavarovano, pa so mi ravnikar v zavarovalnici rekli, da mi stroskov ne bodo krili, ker nisem jaz povzrocila skode, temvec drugi. Halo? Zivela sem v prepricanju, da placujem zavarovanje za popravila skode, ne glede kdo jo povzroci.
Kaj naj naredim?
Spostovani !
Vasa zavarovalnica vam mora vso nastalo skodo povrniti.Seveda,ce obstaja zavarovanje.Vlozite odskodninski zahtevek na vasi zavarovalnici.ce pa potrebujete pomoc,pa me lahko poklicete ali posljete mail.
Lepo vas pozdravljam, Bruno
Gospod Bruno,
hvala za odgovor. Moj agent ocitno ni najbolj seznanjen z delom, ki ga opravlja, zato mi je rekel, da mi zavarovalnica tega ne krije. Potem sem sla pa direktno na zavarovalnico, prijavila skodo in danes jo je cenilec tudi popisal in v kratkem pricakujem povracilo stroskov. Z zavarovalnico do sedaj nisem imela nikoli tezav (avto, vikend, nezgodno…), agenta bom pa zamenjala, saj me je njegovo “neznanje” stalo kar nekaj zivcev in casa.