kritika.
v časopisu delo je na prvi strani karikatura ki pove vse o slovenskem zdravstvu.
skratka odgovorni so vsi odgovarjal pa ne bo nihče.
saj bi se skozlal na vso bando pa škoda mojega želodca.
to velja za ves zdravstveni sistem v sloveniji oz. njegove vodilne govnače in za komisijo na zzzs ju kateri prvi problem ni obvarovanje zdravja bolnikom in njihovo zdravje ampak ščitenje svoje riti in šparanje denarja zavodu.
po navodilih barab ki si talajo milijardna ukradena sredstva.
Tito, povsem se strinjam s teboj, še dobro da naš maršal Tito ne živi več, ker bi ga danes banda raztrgala, ali si morda njegova reinkarnacija……. upam …….. želim da bi se hlapčevski narod čimpreje uprl in pospravil vso golazen, katerim dol visijo ubogi ljudje, ki še za jest nimajo…….. čeprav so trdo delali vso polno delovno dobo, fuj, fuj., golazen, …. koliko časa bodo še delali zanje, za njihove debele, nenasitne riti…….
Nista vredna komentarja.Kaj mislim, kot zdravnica, ki dela s srcem sem napisala že pri prejšnji debati na to temo.
Ker pa je očitno, da nas vse mečete v isti koš, bom začela hoditi domov ob 12-h,do ljudi bom neprijazna,popoldan pa bom delala na črno…Vedno več nas bo takih,le zakaj bi se trudili, če nas samo obtožujete…
Saj pravim- vidva nista vredna komentarja, to je bolj namenjeno normalnim ljudem, ki bodo to brali!
TONKA PA TO KAR SI NAPISALA LAHKO NAPIŠE SAMO ZDRAVNIK!!
Jaz sem učiteljica..saj veš tudi na račun učiteljev se ne špara, ampak zaradi tega ne bom nikdar in nikoli postala taka kot “VSI”. če nisi tak pač nisi.
To se sliši kot…če vsi mislijo da učitelji otroke tepejo, jih bom pa še jaz…pa kdaj sem jaz delala tako kot drugi mislijo…amapak očitno ti boš…
pa saj ni čudno ..jau jau bolime glava
Hmm zdaj pa ne vem ali si prebrala kar sem pisala ali strljaš kar tako. Odnosa učitelj zdravnik še omenjala nisem..
Povedati sem hotela samo to da jaz kot učiteljica ne bi nikoli rekla kaj takega kot si ti kot zdravnica… da bi počela to kar drugi mislijo da delam. Sorry za poklic sem se odločila ker imam rada otroke in jim rada polnil njihove možgančke:)Vem pa da vsi učitelji nis Ok..pa kaj čem zaradi tega ne bom postala ena izmed njih.
To sem hotela povedati…če si ti ok zdravnica, ne razume zakaj bi zaradi drugih ki niso ok(verjetno ne trdiš da so vsi zdravniki najboljši in predani in….) postala taka kot vsi.
To sem te hotela vprašat?
O odnosi med nami pod tem postom ni bilo debate..če jo pa hočeš pa da….po želji:)
LP Kajak
Kar si napisala ima vsekakor smisel. Človek pač je , kakšen je in tudi, če se še tako “trudi”, dober zdravnik ne bo postal slab zdravnik. Mogoče mu bo le bolj vseeno za vse , ne bo se mu zdelo vredno pretirano truditi v dobro bolnika…
Vendar mislim ,da tvoje pisanje ni imelo nobenega pozitivnega namena! Tvoj prvi stavek, napisan z velikimi črkami razkriva vse tvoje sovraštvo do zdravnikov. Ne kaže na to,da bi razlikovala med dobrimi in slabimi…Nas sovražiš čisto osebno,ali kot učiteljica?
Ali ni nihče dojel ciničnega tona ge. Tonke? Saj menda ne verjamete, da res namerava postati slaba zdravnica. Samo razhudila se je v vasem stilu … tudi ti Tito mislim, da ne bi šel dejansko pošiljat metkov v glavo zdravnikom, kajne 🙂
Tonka, zaradi takih predanih zdravnikov kot ste vi, je v čakalnicah kljub vsemu še slišati lepe besede. Le tako naprej!
LP