Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija kriteriji

kriteriji

Kakšni so kriteriji, da so moje vprašanje odobri? Mogoče vzdevek ni bil dovolj dober. Če vam niso všeč tri pikice, napišite namesto tega Francelj, Jožef, gibanca, stinkyfoot,… Karkoli, samo objavite vprašanje. Tu nisem zato, da bi se ubadal z imeni, ker vprašanje ni bilo neprimerno, poslal sem pa 4 sporočila.

jezen …

Spoštovani!

Imate prav, z vašim vprašanjem vsebinsko res ni bilo nič narobe, vendar pa vas prosim, da se zavedate, da tudi na forumu, kjer so udeleženci anonimni, obstajajo določena pravila vljudnosti. Tako kot se v “realni” družbi ponavadi morate predstaviti, to velja tudi za “virtualno” družbo, pri čemer imate tukaj še dodatno možnost, da se predstavite z vzdevkom. Ime sicer res ni pomembno, vendar pa med seboj na nek način moramo komunicirati, tako da vemo, komu sta kakšno vprašanje ali odgovor namenjena. Nek udeleženec je celo predlagal registracijo vzdevkov, da se dva udeleženca ne bi mogla enako predstavljati. Nekatera vprašanja se namreč navezujejo in udeleženec sklepa, da so ostalim znana dejstva, ki jih je navedel pri predhodnem vprašanju ali repliki in jih zato ponovno ne navaja. Včasih je treba dobiti celostno podobo problema nekega udeleženca (pri čemer je pomemben problem, ne glede na to, čigav je), zaradi česar je treba izmenjati več sporočil in pač pri tem uporabljati imena, s katerimi se udeleženci predstavijo.

In še to: če vi niste na forumu zato, da bi si izmišljevali imena, sem jaz še manj. Sicer vas tudi nihče ne sili, da si ime izmišljujete. Lahko uporabite tudi svoje pravo ime, del ali izpeljanko imena ipd., če je iskanje (nežaljivih) vzdevkov tako težavno, mar ne?

New Report

Close