Najdi forum

Pozdravljeni!
Sem kar redna bralka foruma in seveda mi je zelo zanimiv.
Mene pa zanima naslednje:
Ali vsi fantje radi gledajo gole lepotice po revijah, internetu… Mene osebno to kar mori, saj moj fant že odkar sva skupaj( 9 let) rad gleda vse te lepotice in ima na svojem delovnem mestu tudi polno koledarjev golih žensk. Nekatere so prav neokusne, verjemite! Okoli novega leta se prav potrudi,da nabere čim več teh koledarjev. Mene pa to prav žalosti. Jaz vem, da sem kar prijetne zunanjosti, vendar mi tega nikoli ne pove, oz. mi nikoli ne da kakega komplimenta, tako, kot jih daje za ta dekleta. Npr.čedna prasič…dobri još…
Če mu rečem, ali mu jaz nisem dovolj dobra in lepa, pa mi odvrne, da me je prav zato sprva opazil in da je to ja samoumevno, da sem jaz lepa, če ne pa sploh hodil ne bi z mano…
Saj sprva me to ni tako motilo, ker sem bila tako zaljubljena, vendar že na zmenkih je tudi zelo rad opazoval kakšne lepe ženske, ki so se sprehodile mimo naju in je tudi zmeraj dal kakšen komentar. Npr. uaa, ta je bila pa res luštna!!!
Z leti pa me to vse bolj prizadene, saj jaz nisem vsak dan mlajša in lepša, tako, da se tudi moja samozavest manjša. Tudi v postelji se včasih počutim prav grdo, saj nimam velikih joškov, takih, kot jih on na drugih ženskah zelo hitro opazi. Imam pa sicer lepe noge, ampak te ga sploh ne interesirajo.
Pa še nekaj. S tem se namreč tolažim. Ali so res moški, ki tako odkrito pokažejo, da jim je druga ženska všeč, bolj zvesti, kot tisti, ki tega ne pokažejo, ampak so bolj skriti in imajo hitreje kake skrite intimne veze???
HVALA VAM VNAPREJ ZA VAŠA MNENJA.

Kristina…ne sekiraj se….mnogo moških to počne…pa jim tega ne gre preveč zamerit….saj on tebe ljubi in če vidi lepo telo….pač tako odreagira ( verjetno se zaveda, da so to dekleta rosnih let, brez rojstev otrok in še to tako slikane, da izpadejo najboljše)….Predlagam ti, da si ti nabaviš nekaj full dobrih dečkov ( tudi na internetu jih najdeš), pa si jih kje razstavi, pa jih mal pokomentiraj, vsekakor hvali….če ga ne boš s tem prisilila, da bo malo manj glasno komentiral vse tiste lepotičke, boš občutila vsaj zadovoljstvo…..pa tud kaj lepega videla….LP

Aja…pa še to….verjetno bo držalo tisto (pes, ki zelo laja, malo grize)…moj tud komentira dobre bejbe…pa mislim, da mi je zvest…..

haaaloooo

haaaloooo
a če večina to počne, je potem sprejemljivo.
a če bi vsi ali večina moških začelo zapirati ženske v shrambo, bi bilo za vas to sprejemljivo, ker to večina počne.
zato pa je tako.
Kje je vaš ponos, ali se ne cenite prav nič.

Deklica, pa čeprav si že …..!
Imam lahko rečem zelo lepo ženo ,mlado, ima vse nimama pripomb..
Tudi jaz zmeraj, zmeraj (kar seveda ni lepo ,se zavedam )se rad obrnem za lepo ali privlačno ………,v spremstvo svoje dame .Za mene to ni nič narobe .Tudi sam rad slišim njen komentar ali podobno .
Vse dokler je to odkrito , se mi zdi da ni problema (razen tisto o nagicah ?)
Lep pozdrav
Vivendi

jazz….ni tko hudo….saj s tem, če pogleda kakšno na koledarju men nič slabga ne nardi….a ne???tud jaz pogledam kakšnega dedca na sliki, pa mi je všeč………če bi me pa zapr v shrambo…hhmm…boljš kot pa na podstrešje:-))))hecam……

Dan Kristina! Mar ni lepo pogledati nekaj lepega…zakaj ne? Še sama se rada ozrem za izrazito lepo žensko…pa sem sama ženska…pa za lepim moškim tudi, še lepo dete je ganljivo…V tem pa res ni ničesar slabega. Zato pa so lepe stvari in ljudje na svetu…da jih občudujemo, mar ne?
Lep dan!
Angel

Spoštovana Kristina.

Na inštitutu za seksologijo smo opravili analizo vašega problema. Naš seksološki koncilij podaja naslednje mnenje:

– lepotice v revijah za moške so popolnoma povprečna dekleta, ki so jim digitalno (nekaterim pa tudi kirurško) popravili sprednje in zadnje obline, retuširali celulit in umetno podaljšali noge.
– popolnoma nesmiselno je tekmovati s temi dekleti, ker gre to vse na račun zdravih živcev, duševnega miru in samozavesti.
– večina moških najraje sprejema seksualne impulze skozi oči, ki te impulze po najkrajši poti preusmerijo kak meter nižje, v velike zbiralnike krvi. Vse to se dogaja neodvisno od njihove volje.
– ne predstavljamo si poštenega avtomehanika brez dupleric po stenah. Storilnost pri popravljanju avtov tako izjemno naraste (preveril prof.dr. Miškolin, ko je svojega starega jugeca peljal na popravilo).

Še nasvet koncilija: naročite se na kakšno moško revijo z mišičastimi primerki na fotografijah in jih pri zajtrku navdušeno komentirajte. Vaš možek se bo ob svojem pivskem trebuščku in uplahnjenih bicepsih globoko zamislil.

Ma enkratten si..sem se nasmejala do solz ob prebiranju tvojega posta!

Od kje jih pobiras?

Kot, da bi poslušal sebe.
(še posebej tisto o lepi, mladi ženi, hi, hi)

Na inštitutu imamo tudi en oddelek za pobiranje, nabiranje in obiranje (seveda tistih, ki si to zaslužijo).

Hahahahaha…..

Seveda se cenimo!
Očitno pa je, kot sem zasledila po odzivu nekaterih deklet na foromu, da se nekaterim puncam to zdi normalo!
Meni se to ne zdi! S tem se ne moreš sprijazniti! To, da partner gleda druge ženske, je nesprejemljivo, saj s tem pokaže, da sploh ne ve, kaj je ljubezen!!!In s takšnim človekom ni smisla vztrajati!

Lp, Alenka.

Uh, ene ste pa stroge!!

Tebi se zdi to normalno, ker tudi sama gledaš druge moške. Samo ena rezlaga obstaja zakaj se ti to zdi normalno, ZATO KER TUDI SAMA NE VEŠ, KAJ JE TO LJUBEZEN!

Lp, Alenka.

Občudovanje je širok pojem!
Ko si z nekom v vezi, NE MOREŠ OBČUDOVATI OSEB NASPROTNEGA SPOLA, ker s tem negiraš svojega partnerja, ljubezen do njega!!!

Lp, Alenka.

Vsi, ki ste napisali, da se vam to zdi normalno, imate zgrešene pojme o medsebojnih odnosih v partnerski vezi in o ljubezni! Zamislite se malo nad sabo! Odrastite v svojem razmišljanju!

Lp, Alenka.

No , pa postavimo vprasanje tako : le kje so te solali ?
Mi , ki imamo se dorascajoce otroke , bi se morda odlocili za nadaljnje izobrazevanje prav tam . Ce vpis ni omejen.
A.

Dan Alenka! To je tvoje mnenje, ga spoštujem. Osebno pa sem mnenja, da če nekoga pogledaš ko subjekt lepote, ni to nobeno negiranje partnerja. Tudi nima to nobene zveze z ljubeznijo, kot čustvom. Samo estetski efekt. Povej, če občudojoče pogledam fletnega otočička v vozičku, ga pohvalim, kako je luštkan, zraven pa stoji moje lastno dete…mar potem negiram svojega lastega otroka, ki še sam ponavadi reče:”Kva je fletn!”
Pozdrav!
Angel

New Report

Close