KRISTALI IN KRISTALOTERAPIJA
Zanima me kaj več o kristalih in kristaloterapiji, baje je zelo učinkovita pri zdravljenju itd..
Ali ve do v Celju ali okolici ima te kristale in kako to gre?
Kristaloterapija je veja komplementarne medicine. Za terapijo se uporabljajo kristali, ki oddajajo določene frekvence – nihanja. Vsak kristal oddaja svojo frekvenco in deluje na drugo telesno področje v človekovem organizmu. Zanimivi so tudi, ker delujejo kot prenosniki in ojačevalci. Terapevt jih uporablja tako, da na določen del telesa postavi za to področje primeren kristal in energetsko vpliva na to področje in kristal. Kristal energijo prenese v organizem močno ojačano ali ima kakšen drug vpliv, glede na to, kako kristale programiramo, da delujejo za točno določen namen.
Če kristal programirate ter močno upoštevate feng shui ali pač medicino prostora bo učinkovitost 10000 krat večja in takoj zaznavna. Vendar je tudi tu kristale vedno potrebno energetsko čistiti, najbolje vsak dan. Ker so kristali na nek način živa bitja, bi priporočala, da se nahajajo v vodi.
ČIŠČENJE KRISTALOV JE OBVEZNO, KAJTI KO SE ENERGETSKO UMAŽEJO, ZAČNEJO TO UMAZANIJO ODDAJATI.
Tu je dvorezni meč kristalov. Zelo so učinkoviti in prijetni, vendar zahtevajo svojo oskrbo.
Kristaloterapija zna biti učinkovita pri določenih tegobah, vendar morajo KRISTALI BITI VAŠI, SAMO VI SE LAHKO Z NJIMI UKVARJATE IN SAMO VI SE LAHKO IZPOSTAVLJATE NJIHOVEMU VPLIVU! Še v takih primerih je zelo kočljivo, kakšne kristale ste nabavili, od koga, od kod itd. Sam se nikoli ne bi prepustil kristaloterapiji v nekem javnem studiu, kjer ne veste, kdo je pred vami te kristale uporabljal, kdo in kako jih je čistil itd. Že sam dotik kristala, ki ga premestite iz čistilne vode na telo, je lahko izredno kritičen, saj se takoj navzame frekvence prenositelja. ZATO P O Z O R PRI UPORABI TAKŠNIH STORITEV!!!!!
Lepo pozdravljeni !
Ne bom ponavljala tistega, kar je lepo in jasno tolmačil Igor.Kristaloterapija se dobro obnese res, če uporabljate kristale,ki so energetsko čisti.Sama izvajam kristaloterapijo na sebi in uživam eliksir.
Moram priznati,da sem odpravila kar nekaj zdravstvenih tegob.
Kristale sem nabavila v XXXXXXX pri g. XXXXX, ta me je tudi poučila o delovanju in mi svetovala.
Spet reklama v prispevku. Večkrat sem že dejal, da tega ne bomo več tolerirali in vas spet usmerjam v našo oglasno službo!
O kristalih lahko zadnje čase slišimo veliko ob četrtkih na radiu Sraka. Zanimivo in poučno.
Zelo zanimiva stran na to temo je kristaloterapija.si, si lahko pogledaš. Baje da stvar deluje..
Jaz sem bila na ciscenju caker v xxxxxxxxx. Sprva sem bila skepticna, sedaj sem pa navdusena, ker dejansko deluje kristaloterapija. Ce zanima koga kaj vec, mi lahko pise na [email protected]
Pravijo, da poskusiti ni greh…. Ampak mimo mene ne gredo reklame. Bo pače treba kar v naš oglasni oddelek.
mene pa zanima če lahko imam več kristalov ?
Forum je zaprt za komentiranje.