Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Psihologija in psihiatrija Zasvojenost in pomoč Kriminalist in njegovo “predavanje o drogah”

Kriminalist in njegovo “predavanje o drogah”

lep pozdrav, zelo rada bi pohvalila predavanje nekaga kriminalista urada za droge , ki se je zgodilo 1.10.2005, v SCRM Kamnik. kaj takega se nisem dozivela, ta kriminalist nam je res vse razlozil o drogah, o ucinkih drog, o slabih stvareh, kako se drogam izognemo, naprimer v druzbi, lokalu, in s seboj tudi prinesel ponaredke drog. No saj ni vazno.

HOCEM SAMO POVEDATI, DA BI MOGLO BITi VEC TAKIHI “PREDAVANJ”NA TEMO DROG, SAMO S TAKIM ODNOSEOM, ne pa kot naprimer v osnovni soli, smo imeli eno pedagoginjo in policista, ki nam je sam govoril, da teka ne smemo vzeti, ker skoduje zdravju. S tem kriminalistom, smo se pa res cist vse pogovoril in ga vprasal, kar nas je zanimalo.

Nato pa smo si ogledal se film SLEPILO, ki bi ga priporocala USAKEMU, ker film res prikazuje kaksni so slabi ucinki droge.

SE nasvet, ki ga je povedal: DA CE NEKDO UZIVA DROGO, TO NE SMEMO PRIKRIVATI, ne sosedom, ne njegovim starsom. IN SE MORA ZVEDET okrog, LE TAKO GA BOMO MOGOCE LAHKO RESILI, IZ PREPADA.

papa

ja sam ta kriminalist bi naj predstavljal the good cop-a. v zalostnem smislu vesss

seat

primitivn film do amena

kaj pa o dobrih učinkih?

ja,ja policisti…sei se tut sami zadanejo,nazadnje v šoli me je prov čudn gledu,sei sm bil zadet sam kako je to vedu?!

pa pol še tisti učitli pa psihologinja..!

pa kaj sei eni se začnejo še pred 14 leton drogirat,tko pa je..

Pa kadit je ok,pit pa zlo kul,na vse pozabš..

zaden se do amena pa pejt do polcista pa reč”a sm jst tut zadet”,to bi se smeju

Pohvala se mi zdi super,

veliko ljudi meni, da je policija le represivni organ. Da ukrepajo takrat ko se jim zdi, ko pa jih res porebujemo pa jih ni od nikoder.

Špelčina izkušnja pa je drugačna in zato vredna pohvale.

moderator Društvo "Projekt Človek" tel: 01/425 12 14

New Report

Close