Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo Kri v urinu

Kri v urinu

Pozdravljeni,

mož, star 29 let, je v novembru dobil povečano temp ( 39 st), kri je kazala vnetje, voda pa kri v urinu ( 200-enot ne vem). Po jemanju AB se je stanje umirilo. Imel pa je opravlejn tudi UZ ledvic, trebušne votline in vse ok. Potem je v januarju zbolel za vnetjem srčne mišice ( povzročen zaradi virusa), hospitaliziran, zdravljenje bo dolgotrajno. Sedaj je zope dobil minimalno povečano temp., kri CRP 13 in spet kri v vodi ( isto 200 enot). Napoten je n urologu, dobil pa ja AB. Ko sem preverjala izvide iz bolnišnice je bila voda OK, hemoglobin v vodi 2.
Sva že totalno obupana saj sva mlada starša ( 29 let ) in toliko bolezni na enkrat, vidiš pa samo črni scenarij.

Tudi pri meni so rekli, da je kri v vodi od vnetja, vendar je bilo to po obsevanju, tako da ne vem, kako bo pri vas. Ne glejte tako črno, povejte zdravniku in boste verjetno nadaljevali z zdravljenjem. Ne vem, kako je z virusnimi boleznimi, ker informiran laik sem razumel, da se virusi nekoga dobi ali razsaja pri slabem imunskem sistemu. Kar glavo pokonci.
lep pozdrav!
Mirko

Pozdravljeni!

Zanima me kaj lahko sledi tem rezultatom? kri v urinu…ph urina se giblje od 5.5 do ccc 7. bolečina v desnem predelu ledvic na dotik..

hvala ter lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close