Kri v urinu
Pozdravljeni,
mož, star 29 let, je v novembru dobil povečano temp ( 39 st), kri je kazala vnetje, voda pa kri v urinu ( 200-enot ne vem). Po jemanju AB se je stanje umirilo. Imel pa je opravlejn tudi UZ ledvic, trebušne votline in vse ok. Potem je v januarju zbolel za vnetjem srčne mišice ( povzročen zaradi virusa), hospitaliziran, zdravljenje bo dolgotrajno. Sedaj je zope dobil minimalno povečano temp., kri CRP 13 in spet kri v vodi ( isto 200 enot). Napoten je n urologu, dobil pa ja AB. Ko sem preverjala izvide iz bolnišnice je bila voda OK, hemoglobin v vodi 2.
Sva že totalno obupana saj sva mlada starša ( 29 let ) in toliko bolezni na enkrat, vidiš pa samo črni scenarij.
Tudi pri meni so rekli, da je kri v vodi od vnetja, vendar je bilo to po obsevanju, tako da ne vem, kako bo pri vas. Ne glejte tako črno, povejte zdravniku in boste verjetno nadaljevali z zdravljenjem. Ne vem, kako je z virusnimi boleznimi, ker informiran laik sem razumel, da se virusi nekoga dobi ali razsaja pri slabem imunskem sistemu. Kar glavo pokonci.
lep pozdrav!
Mirko
Forum je zaprt za komentiranje.