Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo kri v urinu

kri v urinu

Pozdravljeni

Že dolgo časa imam bolečine v predelu ledvic, vendar sem to vedno povezovala z križem. Bolečina seva tudi v sprednji del, okrog medenice. Pred tremi tedni sem zaradi slabega počutja šla do zdravnika, ki mi je po izvidu iz laboratorija predpisal Primotren. Pojedla sem ga dve škatlici in včeraj ponovno šla na pregled v laboratorij. Še vedno imam kri v urinu, in še vedno čutim bolečine. Ob uriniranju me ne peče in me tudi ni prej. Pred kakimi dvemi leti sem bila na ultrazvoku trebušne votline, kjer niso našli ničesar. Vsak drugi pregled pri ginekologu mi tudi najdejo cisto na jajčniku, ki se spreminja in baje celo izginja.

Prosim za nasvet in vaše mnenje kaj bi to lahko bilo, ker me res skrbi. Na izvidu je pri BLD napisano +1.

Lp

Pozdravljeni!Moj sin je star 3 leta,že večkrat sem v kahlici v urinu opazila kapljice plavajoče maščobe,zgleda nekaj takega kot maščoba na juhi.V torek je dal urin na pregled pa niso opazili nobene posebnosti le nekaj beljakovin ker ima trenutno tudi vročino.Pediatrinja mi je rekla da je voda vredu in da ni možno ,da bi bila maščoba na vodi,meni pa to ne gre iz glave zato me zanima vaše mnenje.Najlepša hvala za odgovor.

Pozdravljeni,
moja punčka, 2,5 leti, je danes nenadno dobila vročino 39,5 (s svečko in hladnimi obkladki smo jo s časom uspeli znižati na 38,2). Obisk pri zdravniku bomo opravili jutri, saj smo bili danes za obisk že prepozni. Tudi jaz sem opazila v urinu nekaj, podobno kot plavajoče maščobe (podobno, kot opisuje martina221). To me je zelo presenetilo in po brskanju na spletu sem naletela na tole temo. Prosim za mnenje, oz. martina221, ali imate že kaj dodatnih informacij glede tega.
Hvala in lp.

Zdaj sem še malo gledala po forumih in opazila še eno podobno vprašanje in tudi tista mamica je opisovala, da so vročino zbijali s svečko. Mogoče pa so v urinu vidni ostanki svečke. Malo sem se pomirila, jutri pa vseeno k zdravniku.
lp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close