Najdi forum

Kri v blatu. Nujno!!!

Lepo vas prosim, če mi kdo pove kaj je lahko narobe z 1 mesečnim muckom pri katerem od včeraj opažam sledove krvi v blatu. Je mleko v prahu po steklenički, od včeraj pa mu dajem tudi malo mesa iz konzervice od Wiskasa za Juniorje. Blato je tudi bolj redko, temno in tudi malo sluzasto. Za jutri sem že naročena pri veterinarju, pa me vseeno skrbi!
Kaj bi to lahko bilo?
Hvala za odgovore!

Zdravo!

Naš maček je imel podobne težave ko je bil majhen. Dobili smo ga z bolhami in glistami. Ravno tako je imel krvavo blato in če se prav spominjam (star je namreč 10 let) ne pomeni to nič hudega, da vas vsaj malo pomirim. Sicer nisem strokovnjak, a ker imam že 10 let mačka in sem z njim doživela že vse mogoče, mislim, da ni nič hudega. Morda gre za gliste-dobro preglejte blato.

Monika

Ja, po moje gre za notranje zajedalce. Boš povedala kaj več jutri, prow?

Muca pelji k veterinarju,saj kri v blatu lahko pomeni tudi kaj resnejšega.Moja muca je imela kri v blatu peljali smo jo veterinarju kjer je dobila inekcijo in nek prašek,zadeva se je izboljšala še isti dan.Pa veliko veselja z muco.

Moj kuža je imel te težave, ko je bil še mladiček. Ni bilo nič resnejšega, vsekakor pa je nujen obisk pri veterinarju – tudi naša je dobila nek prašek, ki je stanje izboljšal, zraven pa še dietno prehrano.

New Report

Close