Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Kri v blatu

Kri v blatu

Pozdravljeni,

prosila bi za vaše mnenje.

Stara sem 41 let in pred tremi leti sem rodila 2.otroka. Podedovane imam krčne žile, ki so dokaj močno izražene.

Pred približno letom dni sem svoji zdravnici povedala za težave, ki se pojavljajo občasno (mogoče enkrat na mesec, včasih trajajo kar 10 dni). Imam hemeroide, ki so včasih močneje izraženi, včasih izginejo in jih ni za otipati (mogoče se potuhnejo v notranjost). In kar me najbolj skrbi, je to, da pri odvajanju blata, krvavim. Včasih se mi zdi da je poleg krvi tudi krvava sluz, kri je temnejše barve.

Šla sem na rektoskopijo in na UZ trebušnih organov, kjer ni bilo odkrito kaj posebnega, razen hemeroidov.

Še vedno pa imam nek čuden občutek strahu, da ni kaj hujšega, ker imam včasih občutek, da moram na odvajanje in kot da moram nekaj iztisniti ven iz sebe. In ko tako pritiskam na wc-ju, se izloči taka krvava sluz poleg krvi.

Izogibam se kisli hrani, čeprav je to težko. Se mi zdi, da vsa solata v kombinaciji s kisom zadevo poslabša.

Prosila bi za za vaše mnenje in za nasvet, katero hrano oz. dodatke uživati, da se črevesna flora opomore. nekaj časa sem pila tudi silicijev gel.

Pismo je malo zmedeno, pa vendarle …

Hvala za odgovor že vnapre.

Lp

New Report

Close