Pozdravljeni
Stara sem 39 let in danes sem prvic v zivljenju odvajala kri med blatenjem. Nisem se napenjala, blato ni bili trdo, bolelo me nic ni. Sploh nisem rabla pogledat, ker sem prav zavonjala vonj po krvi. Ko sem pogledala vseeno v skoljko je bila voda cist krvava. Bila je sveza kri na papirju. Nekih hudih tezav pri odvajanju naceloma nimam. Vcasih se zgodi, da kaksna dva tri dni ne grem na veliko potrebo. In to je bilo kaksne 4 dni nazaj. Vmes ko sem po treh dneh vendarle sla, je bilo blato normalno, danes pa to. Panicar sem po naravi, vsaka stvar me hitro vrze s tira. Zdaj sploh nebom vec upala na stranisce.
Kaj bi to lahko bilo? Naj se povem, da sma z mozem imela tri dni nazaj spolni odnos po katerem me je mocno bolel spodnji del trebuha in cutila sem nekaksen pritisk v predelu danke – po par minutah je izvenelo. Zdaj, ce je mogoce kaj to povezano s to tezavo.
Za odgovor se vam iskreno zahvaljujem.
Lep pozdrav.
Spoštovana,
Najpogosteje v teh primerih gre za notranje hemeroide, vendar je za to potreben pregled. Svetujem, da se obrnete na vašega zdravnika.
Lp