krf, rodos ali kreta
Dan Meri! Ah, kako si me ganila…sem polna lepih spominov na Grčijo. Pojdi, res je prekrasna. Vsi otoki, da ti povem po pravici. Prekrasne peščene obale… (kilometrske), veliko kulturne dediščine (posebno otok Rodos in Kreta) dobra hrana, prijazni domačini, super klima…pa še pa še…Sedaj je tam najlepše. Še vedno toplo (vroče) za kopanje…Poznam tudi Samos, pa Kos in Satorini. V tem času ti agencije ponujajo skoraj vse otoke. Ni drago, res ne. Pri nas je posezoni, tam pa vse do novembra sezona. Pojdi…pa lepo se imej!
Upam, da nam boš pisala kako je bilo. Komaj čakam.
Lep dan in veliko grškega sončka ti želim!
Angel
Meri!
definitvno Kreta! Krasne plaže, vodni parki, zabava, življenje… veliko zgodovinske dediščine, stvari vrednih ogleda…
Mi smo bili v Hersonissosu, ki naj bi bil center zabave. Vsekakor pa je dobro ogledati si čimveč, ko si že tam.
priporočam ti ogled Matale, Knossos (ostanki Dedalove palače), pa canyonig, aqua park, pa Santorini … imaš vse organizirane izlete v lokalnih agencijah. In ne odidi iz Grčije bre grškega večera…
Atene pa… hm…lepe že, predvsem pa zelo umazane!! En dan tam ti bo čisto dovolj, no če želiš konkreten ogled dva dni: menjave straže, palače, Akropola, olimpijski stadion, tržnica… razen zgodovine pa ni tam nič posebnega.
To je samo moj vtis. Menim, da so otoki prekrasni, za razliko od celine, ki je tako zelo zanemarjena in umazana, da ne moreš verjet.
Za Rodos ne vem, Krf pa je baje sicer lep, vendar majhen – mislim, nimaš ravno veliko za videt.
Srečno!