Najdi forum

kreme in mazila

Živio, prosim, če mi katera lahko pomaga. Sem noseča 18. tednov in ne vem s čim bi bilo najboljše, da se mažem po telesu. Kaj ste ve v tem stanju uporabljale? Imam zelo suho kožo in tudi nekaj celulita po nogah. Prej sem uporabljala Oriflame masažni gel( proti celulitu), iz alg. Vendar ni na embalaži točno napisano, kaj res vsebuje. Ali poznate to mazilo? Ali je po tuširanju kaj priporočljivejšega. Enkrat na teden si zmešam morsko sol in olivno olje in zmasiram celo telo pred tuširanjem. To je res super, vendar to ne morem uporabljati vsak dan. Hvala za vaše nasvete.

Jaz sem se mazala z mandeljevim oljem. Ker pa sem nagnjena k strijam, sem jih žal vseeno dobila. Je bil pa prijeten obred in tudi koža je izgledala lepo

Sama sem si vsak dan mazala prsi in trebuh dvakrat dnevno z navadnim mlekom za telo ali tudi z kremo Sanosan proti strijam. Enkrat do dvakrat tedensko pa sem si trebuh, noge in prsi mazala z mandljevim oljem.

Sama sem v nosečnosti dobila celulit, to pa predvsem ker sem se naenkrat precej zredila ( na koncu 20kg, to je sedaj, tik pred porodom )., vendar v tem času teh krem in tega za celulit- itak pravijo da nimajo prav učinka, ne uporabljam. Bolj važno je, da poskusite z mazanjem kože preprečiti nastanek strij, kar pa tuidi ne morete preprečiti 100 procebtno. Če jih dobiš jih pač dobiš.

Mazala sem se z mandljevim oljem in afroditino kremo proti strijam. Mazala sem se vsaj dvakrat na dan. In moram reči, da strij nisem dobila.

Strije dobiš če so ti namenjene in ni važno s čim si jih mažeš.Meni je tudi potem zelo pomagala Afroditina zeliščna krema proti strijam,zelo so zbledele,izginejo pa ne več.

Jaz sem se mazala redno vsak večer z Nivea Soft kremo pa čeprav sem se zredila več kot 20 kil nisem dobila nič strij, tiste, ki sem jih imela pa že od prej, so pa postale skorajda neopazne.

Klara,
žal sem tudi sama slišala, da če so ti strije namenjene, jih pač dobiš, ne glede na to, s čim jih mažeš. Tudi moj mož, ki je farmacevt, pravi, da če uporabljam kremo proti strijam, je bolje, če zraven uporabljam tudi mleko za telo, da je koža čim prožnejša. Menda je pomembno tudi to, koliko si prej skrbela za kožo. NIKAR pa ne uporabljaj v tem obdobju kreme proti celulitu (tudi meni se je že kar prve tedne nosečnosti pojavil, pa bom stisnila zobe), saj vsebuje xy… kislino, ki menda lahko prehaja v kri, od tam pa… Vsak dober farmacevt bi ti to lahko povedal.

Jaz sem se ves čas proti strijam mazala z mandelnovim oljem, pa jih sedaj nimam nič. Proti celulitu pa tako in tako nič ne pomaga, razen veliko gibanja, zdrava prehrana in veliko tekočine.

Sama sem uporabljala kremo proti strijam od Biotherma in jih nimam, no se pa udi zredila nisem veliko – 10 kg

Sentjanzevo olje zelo pomaga..
Vendar pa je vse odvisno od tvoje koze..kako elasticna je in kaksno sestavo ima..pomagaj si s tem oljckom..zares pomaga.Strije pa seveda moras vzeti v zakup..pojavijo se pa v vecino glede na to koliko se bos poredila oz.kako jesestava tvoja koze.Lep pozdrav.

Vsem, ki ste mi odgovorile in seveda s tem dobro svetovala najlepša hvala

New Report

Close