Najdi forum

Katere kreme – olja uporabljate za čimlepšo porjavitev?

Ima kdo izkušnje z Copperton olji in losijonom za hitrejšo porjavitev? Kaj pa Copertonovo mleko za sončenje z ekstraktom korenja?

Evo jst vsako leto jem tablete Betacarotena…..da kozo pripravim na soncka:) in ti povem, da me nikoli ne spece, cetudi sem cel dan na soncu….. ne vem, mogoce je to odvisno od moje koze???

Kremo….hm….Garnier….sicer pa olja….ful hitro porjavim….s Coppertonom pa nimam izkusenj….

Jaz sem lani imela Coppertonovo mleko – neko rumeno pa precej močen vonj in ti povem da ful lepo barvo naredi! Ma pa nizek faktor in cena je malo zasoljena.

pa collistar je tudi dober, samo drag

pa sej porjavelost sploh ni več tako v modi. Po svetu so ženske, razen tumbastih Italijank seveda, vedno bolj bele. Punce sonce je res hudič….čimveč krem z višjimi faktorji pa izpostavljati se soncu čimmanj…..

Ni me skrbelo, oboževala sem sonce (ampak nikoli pretiravala s sončenjem!), dokler … ni moj zdravnik na mojem hrbtu opazil dveh sumljivih znamenj. Na srečo sta bili še predrakavi spremembi (predstopnja sončnega raka) in pravočasno odstranjeni. Sem v svojih dvajsetih letih! Sončenje pa zame nikoli več!

priporocam Vichy-jeve kreme. So malo drazje, a imajo visoke faktorje in vse mogoce zascite. Porjavela sem pa enako kot vsa leta prej, barva je pa ostala bistveno dlje.

Meni je pa Coppertone res najboljši….še posebno olje. lepa barva, pa še diši lepo!!!

LP!

New Report

Close