Najdi forum

Krema za prsi

Pozdravljeni!
Po dieti so se mi zmanjšale in povesile prsi. Operacija ne pride v poštev zato me zanima, če mi lahko svetujete kakšno kremo, ki bi pomagala poleg telovadbe. problem imam tudi s strijami in me zanima, če kakšna krema resnično pomaga. Če imate še kakšen drug uporaben nasvet, bi vam bila zelo hvaležna.
Lep pozdrav, Alinka.

Živijo

Žal ne poznam kreme , ki bi rešila vaše težave. Prsi znamo preoblikovati le z operativnimi posegi. Telovadba lahko okrepi mišice in , prsi nekoliko zapolni.

Tdui pri strijah je vliko dima v medijih in reklamah prepričljivega učinka še nisem videl in si ga tudi težko predstavljam saj so strije raztegnjene atrofične brazgotine kjer je normalna kožna struktura podrta.

Lep pozdrav

Aleš

Lepo pozdravljeni!
Hvala za vaš odgovor. Bi glede na povedalno lahko upala, da bo pomagala kakšna krema za brazgotine? Slišala sem za neko kremo Cosmerba, ki naj bi pomagala pri brazgotinah, morda kaj veste o tem?
Lp, Alinka.

Živijo

Cosmerba kreme so švicarske izdelave, jih je več vrst. Med drugim pomagajo uravnotežiti elektrostatični naboj kože in s tem pomagajo k boljšemu brazgotinjenu.
Nekateri moji pacienti so jih pohvalili.

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close