Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Krema za obraz (za moške:p)

Krema za obraz (za moške:p)

Na obrazu imam suho kožo, sicer ne preveč, ampak toliko, da sem začel razmišljat o kremi. Seveda mi je “padla v oči” reklama na TV za Nive Q10 za moške… Sedaj pa se sprašujem, ali je ta krema primerna zame – star sem 25 let – ali je namenjena “starejšim” moškim z malo “slabšo” kožo. Problemov s kožo nimam.

V vsakem primeru pa me zanima katere kreme so tudi primerne, poleg zgoraj omenjene.

Hvala za odgovore, LP

Poskusi,pa javi,če ti paše na kožo.

jaz sem mojemu baleo za moške kupila, pa je bil zadovoljen z njo

sem skoraj prepričana da je to ista krema, sam druga pakunga 😉

če nimaš problemov s kožo…hkrati pa imaš suho kožo…ti priporočam nivea – soft…

ali pa od dm – a znamka krem za otroke…:-)

LP Esy

VIDI SE DA STE TUDI MOŠKI ZAČELI UPORABLJATI KREME. ZELO POHVALNO. ZA TVOJA LETA ŠE NI PRIMERNA KREMA Z Q10, KER JE TA KREMA PROTI PRVIM ZNAKOM STARANJA, KAR PA PRI TVOJIH LETIH TO ŠE NI. POSKUSI S KAKŠNIM BALZAMOM, LAHKO DA TI PRIMANJKUJE SAMO VLAGA.

LP

Ja, verjetno ti primanjkuje vlage, tako da si nabavi kkšno hidratantno kremo

LP

Pa ka vam je tipi? Postajamo obojespolniki? Al babe? ce nimas dovolj vlage pomoc faco v mokro picko!

:)))

Hm… glede na tvoje prepričanje, upam da se ne briješ “na suho”… pa po britju? Se namažeš z mokro pi–o? :)) Ali pa poleti na morju? Ne me basat s tem psevdo-mačo razmišljanjem iz prejšnjega stoletja. Če ti je tebi prav tako, potem pa se umivaj s pepelom…

Hvala ostalim za info., sem slutil da Q10 ni še zame 🙂

LP

koencim Q10 – sliši se fino, ampak zadeva preprosto ne deluje. Vsak kemik ve povedati zakaj. Molekule ubikinona (Q10) v kremcah so prevelike, da bi zmogle prodreti skozi kožo v količinah, ki bi bile terapevtske, se pravi ki bi lahko naredile karkoli. Gre za velik kozmetični blef, za nateg. Krema na kateri piše Q10 ima najmanj dvojno ceno od navadne, rezultat pa je popolnoma enak! Raje si kupi vlažilno kremo z vitamini A,C,E in UV-zaščito. Za tvoja leta (25) bi lahko začel uporabljat že kremo za preprečevanje nastanka prvih gub (denimo Garnier Skin Naturals STOP ali Green Life Vitamin Cocktail..)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close