Krema/sprej za samoporjavitev
Živjo!
Zanima me kakšne kreme oz. spreje za samoporjavitev uporabljate in koliko stanejo?
Ali škodijo koži?
Hvala, čao
Ne, ne škodijo koži, škodijo pa živcem & brisačam (vse je rumeno, ko se obrišeš!!!).
Emmm… odsvetujem… raje si kupi kapsule ala braunemon pa začni že zdej jest (pa pejt mal na vrtu na sončka ob “zdravih” urah)… ali pa pejt v solarij, bo velik boljše kot kreme/spreja….
Od kreme si NEENAKOMERNO čudne barve (kar se samo še stopni po tem ko se parkrat umiješ, pa pomožnosti dodaš spet kremo/sprej)…
O škodljivosti pa kokr sem informiran še ne vejo kaj dosti – morda na dolgi rok…
hmm jst ti veliko bolj svetujem solarij…lepša barva, bolj obstojna…pri kremi nikoli ne veš kako bo na koncu izpadla, ali boš lisasta ali ne,…pa tut cenovno se bolj izplača…solarij 10 min 1x na teden 1300 sit…drage kreme nonstop nanašanje…
Jst imam gel, ki je res ful dobr (ni neenkomernosti)
Je pa res drag (6000sit)
Drugače pa bo zelo hitro posijal sonček, pa se odpravi na kakšen hrib in boš porjavela kot bi mignil.
LP
jst ti tut ne priporocam kreme za porjavitev zaradi lastnih izkusenj, ker sem bila rumena kot kitajec 🙂 kot da bi imela zlatenico, pa se izpira se hitro, neenakomoerno….
Zdaj mi pa ni čisto jasno, ali vsi uporabljate tako nekvalitetne kreme, ali pa jih pač ne znate prav nanesti.
Rumene brisače zaradi kreme? Če se ne umiješ v redu, ampak se samo “zmočiš”, potem pa obrišeš, ja, potem je temu najverjetneje res tako.
Barva je po nanosu kreme čisto enakomerna, je pa treba vedeti, kako se tega lotiti. Zelo pomembno je, da najprej narediš peeling (še posebej moraš paziti na kolenih in komolcih), tako da kožo dobro očistiš in na njej ne ostanjeo “mastna področja”.
Potem pa uporabiš kremo, enakomerno naneseš, počakaš nekaj ur in to je to.
Je pa res, da je barva iz tube nekoliko drugačna kot “naravna” barva.
Men so te barve ogabne…čist umeten izgled in ponavadi je vsaj večina žensk vsa lisasta in čudna, k da bi bla kej bolna :((
Se strinjam z gostkom…braunemon, pa solarij al pa sonček je velik bolš ideja..tut sama sem se odločila za ta način porjavitve. Čeprov pa tut s solarijem ni dobr pretiravat, ker pol izgledaš kokr da bi ravnokar padu z roštilja 🙂
Jaz sem lahko vsak dan v solariju, pa ne bom nikoli izgledala kot da bi padla iz roštilja:)) Pa tudi par mesecev sem lahko skupaj na morju, pa ne bom tako zažgana:))
Jaz bom raje furala braunemon, pa malo sončka z visokim faktorjem ob normalnih urah. Ker kaj druga je za mojo kožo metanje denarja proč.
Kje se pa kupijo te kapsule braunemon?
Pa to pa ni nič škodljivo, glede na to, da so kapsule? Sama se namreč zmeraj čimbolj izogibam tablet in podobnih stvari.
Hvala!
Veš slučajno, koliko stanejo, približno?
Hvala!
Jst sm kupila ene od Wealth-a (u bistvu isto k braunemon, samo drug proizvajalec) in je 100 kapsul – 3 mesečna kura, pa stanejo okrog 3500 sit.
in to res deluje?
LP
jaz kremo od DM, je super, poceni in ne dela madežev.
… tudi jaz že tri leta in nimam nobenih problemov.
LP!
Jaz sem jih lani jemala dober mesec preden sem šla na absolventa; jaz sem jemala samo eno na dan. Na barvi od samih kapsul se mi zdi, da se sicer nič ne pozna, je pa bila moja koža manj občutljiva, manj suha (ker imam probleme s suho kožo), pa bolj dolgo mi je barva ostala. Braunemon pa je podobno nekje 3500 sit.
Forum je zaprt za komentiranje.