Najdi forum

Krema proti strijam

Imam zelo veliko (starih) strij. Zasledila sem novo reklamo za kremo proti strijam od Loreala.

Zanimajo me vaša mnenja!

Hvala in lp!

NOBENA krema NE ODSTRANI strij, Loreal gor ali dol, ko jih enkrat imaš, jih imaš. če bi jih kakšna krema odstranila, jih nobena ne bi imela. lahko bi ti pamet dala, da je reklama reklama, da se da z računalnikom v nedogled retuširati in oblikovati, ah, daj, no.
saj te razumem, da ne boš mislila, pač upaš, da bo s to kremo pa MOGOČE LE RES kaj bolje. žal mi je, lahko si jih delno “odstraniš” z laserjem, a ne v celoti.
sprijazni se z njimi, kupi drugačen model kopalk, na primer, tudi jaz jih imam, pa kaj, vsaj OD SEDAJ NAPREJ se redno maži z olji (jaz se z olivnim), posebej pazi v primeru nosečnosti, takrat se koža sploh raztegne…torej glej, da jih ne bo še več.
Pa, prosim, NE PADAJ na reklame. To je prav poniževalno in butasto.

točno tako, se popolnoma strinjam.

Že deklice pri 10 letih imajo strije, če se zredijo ali shujšajo ali pa kar tako.

Jaz jih imam po stegnih, ker hujšam. Pa kaj, so moje in me, kot kaže, ne mislijo zapustiti.

pozdrav

Kok ste prijazne!

Hvala.

strij se ne da z kremami odstranit razen OP. nekateri so si ogrožene kreme mazali z kremami pa ni kaj veliko pomagalo.

Jaz sem kupila omenjeno kremo od Loreala in jo uporabljam zdaj že kak teden dni. Koža je izredno mehka in prožna, kaki bodo pa nadaljni rezultati bomo pa videli.

To je sam preventiva, ne pa kurativa, verjetno je tudi mišljeno tako, ker vsak ve, da se strij ne da odpravit, razen s kakšno operacijo.

ja seveda je to preventiva

Zdravo!

Mene pa zanima kako lahko nastanejo strije, če se koža krči? Kaj ne nastanejo samo takrat, ko se koža prehitro širi in popoka? Zanima me tudi koliko stane lasersko odstranjevanje strij. Najlepša hvala že vnaprej za odgovore.

Lp

prvič slišim da nastanejo ko se skrči ???
ostalo pa se pozanimaj pri plastičnem kirurgu

Zdravo,

zanima me ce ima kdo izkusnje z odstranjevanjem strij…katera metoda je najmanj skodljiva?

In se glede na to da se mi naglo sirijo in vsak dan opazam nove in nove strije na stegnih, me zanima kaj bi lahko uporabila od krem/olj da bi prenehale s sirjenjem

New Report

Close