Najdi forum

krema proti celulitu…

pozdrav vsem

zanima me kje bi lahko kupila kremo proti celulitu, ki je bila omenjena že v prejšnjih temah?Body Buffing Scrub in Body Contouring Creme.. zanima me tudi koliko približno stanejo take kreme in če se jih da dobiti v ljubljani?

vnaprej hvala za vse odgovore

Pozdravljena Majša!

Vsi izdelki H….. so dosegljivi pri vsakem pooblaščenem distributerju.
Jaz imam prav z navedenima izdelkoma izredno dobre izkušnje(o tem sem nekaj že napisala), sem jih pa uporabila skupaj z masažo in kolesarjenjem.
Komplet je zadostoval za 6 tretmajev(2x tedensko).
Menim, da je tvoj izbor v boju s celulitom pravi in lahko ti priskočim na pomoč, če izdelke želiš dobiti.
Prej ko se spraviš na delo v boju scelulitom, prej se boš z veseljem veselila toplejših dni.

Ciao, Andreja

sem kar jem

Majša,
jaz sem zelo zadovoljna z izdelki Afrodite, pa še hlače oz žabice lahko kupiš, da jih oblečeš, ko se spraviš športat.
Kupiš jih pa povsod, v večjih in manjših trovinah.

LP
Irena

Majša,
pri meni je najbolj delovala obloga iz morskega blata, alg,…. Smrdi ko hudič ampak res dela, če daš skozi celo kuro. Jaz sem se zvečer namazala, se zavila v prozorno folijo čez to oblekla tiste “čudovite” plastične hlače in šla spat… Zjutraj pa pod tuš in se fajn namazala z anticelulit kremo (Afrodito imam najraje). Tej packariji se reče Algomar in ga lahko naročiš nekje v Kopru- probaj poiskat na internetu.
Glede krem pa še tole: mislim da lahko deluje tudi navadna Nivea, ker je itak bistvo da celulit masiraš in pospešiš cirkulacijo ne pa da plačaš celo premoženje za kremo. Tudi moje prijateljice pravijo, da ne opazijo bistvene razlike med kremo za 1.000 in tisto za 10.000.
Lep dan, Dendika

Meni se je stanje bistveno popravilo, ko sem se začela vsak večer pri tuširanju masirati z rokavico za masašo. Ampak res VSAK večer. Pa ne s kako sisalovo, grobo, ker je ne prenesem. Potem se namažem s kremo in to je to. Koža je videti že čez nekaj dni čisto drugačna. Bolj rožnata in napeta. Nisem mogla verjeti. Mislim, da tudi vsi tisti dragi anticelulitni programi delajo na tem principu.
Torej – najprej se zmočim, namilim rokavico in začnem z masiranjem stegen in bokov. Koža precej pordi in krvni obtok kar začutiš. Nato se cela stuširam in namažem s kremo.

Tole sem našla ne enem drugem forumu, kjer je potekala debata o škodljivih dodatkih v prehrani in kozmetiki.

Copy/paste

lp

Julija

New Report

Close