Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca krema no dol

krema no dol

Spoštovani.
Imate morda kakšne izkušnje s kremo NO.DOL? Od nedelje zvečer imam bolečine v levem kolenu. V ponedeljek sem izredno težko hodila, več ali manj sem dan preležala zaradi bolečin. Večkrat sem gledala oglas za kremo NO.DOL, pa sem si jo včeraj kupila. Nekje sem slišala, da deluje takoj (no ja pri meni ne), me še vedno boli ko stopim na nogo. Rečeno je, da obnavlja sklepni hrustanec, da odpravlja posledice in vzrok, omili bolečine. Kako hitro pomaga, če je vse to res? Dlje časa ne morem bit na nogah, se moram usesti, pri hoji me boli (ne tako močno kot v ponedeljek).
Bo to kaj pomagalo, če gre za obrabo?Hvala.

Kreme ne prodrejo prav globoko v kožo in imajo skrajno omejen učinek, nikakor pa vam ne bo pomagala obnoviti hrustanca.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Spoštovani.
Ne razumem vas kaj ste mislili s temi besedami, da imajo skrajno omejen učinek? Kako to mislite? Zakaj pa potem reklamirajo, da obnavlja hrustanec?

Tovrstno oglaševanje mi ni poznano in na splošno se s preverjanjem reklam ne ukvarjam, da pa bi tovrstna krema obnovila obrabljene sklepne hrustance, nisem zasledil v kakšni resni strokovni raziskavi.
Lep pozdrav

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close