Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Krema materina dušica da ali ne?

Krema materina dušica da ali ne?

Za vse, ki uporabljate kremo materina dušica od Justa bi prosila, če mi lahko napišete vaše izkušnje, ker ne vem ali bi jo kupila ali ne. Imam enoletnega dojenčka in bi jo kupila preventivno, če bi jo tokom zime in prihajajočih viroz, prehladov ipd. potrebovala.

Kako se uporablja za dojenčke in kako za odrasle?

Hvala za odgovore!

Jaz sem z njo zelo zadovoljna.
Kadar je kak prehlad, mu vedno namažem stopala.

Od samega rojstva po vsakem kopanju mazem po prsih moji deklici (zdaj 9 m).

Zaenkrat se nismo imeli izkusnje s prehladi in podobnim.

Ali je razlog temu ravno krema ali pa dejstvo da ju polno dojim, ne vem.

Vsekakor pa ni odvec.

lp

ada

Informacije kako se uporablja boš izvedela od Justovih zastopnikov.
Tudi jaz imam to dilemo, meni že nekaj časa stoji v omari, (vendar ni krema ampak esenca olja za kopanje) in se še nisem odločila za uporabo, mala je stara 5 mesecev. Mislim, da so mi celo priporočili, da je bolje če je še ne uporabljam.

lp,

Pozdravljena!

V kolikor želite navodila za uporabo, se mi javite na mail, ki je v profilu.

Lp

Ko sem lansko leto začela uporabljati to kremo pri naši takrat 1,5 mesečnici, je bila dva meseca zdrava, letos pa smo se za mazanje po prsih in hrbtu odločili tri tedne nazaj in od takrat je spet zdrava. Ne vem, ali to res pomaga, vendar vredno je poizkusiti. Od septembra, ko je šla v vrtec je bila prvi mesec skoraj skozi doma, tri dni vrtca, pet dni bolna, pa sem se potem spomnila na to kremo in sedaj je z njenim zdravjem že tretji teden OK. Upam, da bo tako čim dlje!

POZDRAVČEK!

IMAM PET LET STARO HČERKO, KI JE ASMATIK. KREMO MATERINO DUŠICO UPORABLAM ŽE NEKAJ ČASA IN SEM Z NJO ZELO ZADOVOLJNA. IMA PA ZELO MOČAN VONJ. PREDEN SEM JO KUPILA, MI JO JE SOSEDA MALO DALA IN SEM JO NAMAZALA PO PODPLATIH, IN ŠELE, KO SE VIDELA, DA JE VSE OK IN NIMA NOBENIH IZPUŠČAJEV SEM JO KUPILA

Naš malček (2 leti) pa dobi po tej kremi tisoč rdečih pikic na mestih kjer ga namažem – kremo sem uporabila 2x in obakrat se je zgodilo isto. Čeprav mi je zastopnica prisegala da od te kreme ni mogoče dobiti alerg. reakcije.

Tudi našemu so se pojavile pikice in mi je gospa ona* svetovala da naj poizkusim kremo zmešati z oljem in da probamo tako,bomo videli kako bo.

Tudi pri nas, če sem jo namazala s preveč kreme, je dobila pikice. To je bilo na začetku. Sedaj jo mažem samo z miceno pikico tega in je vse ok. Za po prsih in po hrbtu porabim vsega skupaj za en mini mini nohtek, morda je to vsega skupaj par milimetrov x par milimetrov.

Pozdravljene,

meni je zastopnica ****-a svetovala, da je potrebno kremo namazati le po podplatih in med lopaticami (na hrbtu). Za mazanje po prsih naj bi bila moja hči (18 mes.) še premala.

Lp,

Vanjuška

New Report

Close