kreditna kartica Karanta
Ko sem spodaj prebirala koliko “pufov” ima kdo, se ugotovila da nisem edina na svetu, ki jo kartice “tepejo” po glavi ko pride 28. v mesecu, ko je treba pokriti. Moti pa me sledece: pravzaprav ne vem, mogoce kdo od vas ve, kateri je datum, ko LB zakljuci z zbiranjem obvestil o nakupu, in izstavi izpisek stranki??? Vcasih zajamejo tudi 20., pa 21., -tako da, ce si bolj na psu, je to zelo pomembno, ali bodo ti nakupi tudi ze prisli na ta izpisek ali ne. Ali ni res? Recimo, danes smo ze 23. tega(cetrtek) pa se ni izpiskov od kartice, placilni dan pa je 28.v mesecu. To se mi ne zdi lih fer od banke, saj vidim, da Diners ali pa SKB banka poslje izpise veliko prej, pa je placilni dan isto 28. Ali mi lahko kdo odgovori?????????
hvala!
lep pozdravcek!!!!!
hmmm, za 28 ne vem…..jaz sem si takrat izbrala raje datum izplačila 8. v mesecu. Tako mi trgajo vedno na začetku meseca. Je pa ta datum ugoden tudi zato, ker vedno upoštevam vedno izdatke celega prejšnega meseca (včasih je potem še celo kakšen manj, če je bil ravno zadnej dni v tistem mesecu), nikoli pa ni prište izdatek iz novega meseca. Sicer pa tako dobim že prej izpisek v roke in točno vem, koliko sem zapravila. Isto imam z eurocardom.