Najdi forum

Prosim,povejte mi ,kakšne izkušnje imaste?
Rada bi si kupila stanovanje,ker že dlje časa živim v podnajemiškem !Hipoteka odpade,pa pomoč od staršev tudi…
Katero banko priporočate’
Pa,hvala za vsako koristno informacijo,nasvet…

Po dogodku moje najboljše prijateljice ti lahko priporočam, da ne vzemi nič od Leasing… To je Lizink, te pa znajo polizati, do konca, da ostaneš še brez gat. Oprosti tako je. Če ne plačaš tretje položnice ti takoj pošljejo opomin in ti nabijejo obresti, da potem resnično sam sebe ližeš.

Moja prijateljica je sedaj popolnoma na tleh. Ni plačal tretje položnice, ker nima denarja, nato so prišli izterjevalci in ji odpeljali avtomobil.
Dobila je položnico, da je dolžna poravnati samo obresti 200.000,00 to niso mačje solze. Daleč daleč daleč od Leasing. Jaz bi rajši ležala pod žalostni vrbi, kot vzela Leasing…

Moja prijateljica me vsak dan pokliče in vedno joka, reče to ni več normalno. Sam izterjevalec jima je povedal, da Leasing komaj čaka, da ne plačaš samo eno položnico, da ti lahko nabijejo obresti. Resnično tako je.
Ima pa še 4. leta za odplačati Leasingu… Dolga štiri leta…
Rekla je, da nikoli več ne bi vzela kredit od Leasing.
Če te še kaj dodatno zanima, lahko vprašam prijateljico in ti sporočim. Aja pa še to. Ona ima vsak drugi mesec za plčati obroke po 230.000,00.
Kam je gledala, da je vzela takšen ogromen Leasing, ne vem, ker ne morem biti dovolj pametna k temu. Sedaj pa JOKA…
Poslije jebanja nema kajanja….

lp, Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Ja,hvala,hvala-da me opozarjaš!
Pa,230tisoč!Hu,veliko!
Jaz mam plačo “sam”150tisoč,pa brez strehe nad glavo -mislim,tiste čist moje!
Zato mi pa mal gori pod petami ….
In bi rada imela kaj svojga v roku do leta dni!

Moja prijateljica me vsak dan pokliče in vedno joka, reče to ni več normalno.
————————————————————————————————-
Seveda ni normalno, da se nekdo tako zakalkulira, da ni sposoben plačati tretjega obroka. Ni treba rinit z glavo skozi zid. Osebno se nebi nikoli spuščal v nakup nepremičnine, če nebi imel vsaj 2/3 sredstev vrednosti nakupa.

ne vem zakaj je to čudno? saj tudi če ne plačaš telefona ti ga izklopijo, elektriko ravno tako, ona ima nekaj kar ni njeno in jo terjajo,meni je to normalno,pa naj ne kupuje če ni sposobna odplačevati.

Zakaj pa nebi kar fafing vzela?

>ne bi vzela kredit od Leasing !
>da je vzela takšen ogromen LeasingDoroteja napisal:

S tema dvema stavkoma si napisala vse! Ocitno nimas niti najmanj pojma, kaj je to kredit, kaj pa leasing! In cisto prav je, ce je pozabila !! pol leta !! (glede na to, da placuje za dva meseca skupaj) placati, da so ji vzeli avto!

Ti pa se mogoce najprej nauci pisati, ali pa vsaj poglej kaj je vprasanje!

Pri lizingu je lastnik lizing hiša, pri kreditu smo pa mi lastniki. Lizing se vzame v primeru, ce nismo dovolj kreditno sposobni, nimamo redne zaposlitve ipd. Moramo pa se zavedat, da če ne bomo redno plačevali obrokov bodo stanovanje prodali, saj so oni lastniki.

New Report

Close