Najdi forum

Imam eno vpršanje – zaposlena sem za določen čas – ali je možno dobiti (dolgoročen) kredit (npr. 15 let odplačevanja)? Kako je s t.i. hitrimi krediti? Lp, qQq.

Po moje ne. Sicer nisem sigurna, lahko ti pa povem, da ga meni pred petimi leti niso hoteli nikjer dati ( zaposlena za določen čas ).

dajo ti ga za toliko časa, kolikor je tvoja pogodba. Npr: če jo imaš za tri leta, dobiš kredit za tri leta.

odvisno za kolikšen čas si zaposlena, oz. do izteka pogodbe lahko na določenih bankah dobiš kredit kar verjetno ni dolgoročni in je vsota takšna kakršno ti oni postavijo, nevem točno pozanimaj se na bankih, tuje banke so pa sedaj zelo aktualne saj ponujajo nevem kakšne ugodnosti
POZANIMAJ SE, vem da Banka Celje daje takšne kredite z izplačilnim rokom do konca pogodbe, Raiffasen, bankAvstrija, Sparkase… Poskusi

Jaz sem tudi zaposlena za določen čas in nisem dobila kredita.

Mogoče bi lahko šlo s porokom. Vprašaj na banki.

Na žalost ga ne boš dobila. Dokler imaš pogodbo za določen čas boš tudi kredit dobila samo za čas trajanaja tvoje pogodbe. In nič ni važno ali ga zavaruješ s porokom ali kako drugače.
Lp

Edino, če ti grejo v službi toliko na roko, da ti na polah potrdijo, kot za nedoločen čas. Meni so. In če imaš dovolj velik neto (brez malice in potnih stroškov) boš kredit dobila. Najprej vprašaj v službi, če je to mogoče, da ti potrdijo pole.

New Report

Close