Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Manualna medicina – zdravljenje gibalnega sistema KRČI V NOGAH, ljudje s temi težavami, pisite, učinkovita pomoč !

KRČI V NOGAH, ljudje s temi težavami, pisite, učinkovita pomoč !

Če kdo trpi krče v nogah, mlajši ali starejši ljudje, ki so nastali kar tako ali po dviganju težkih bremen, mi naj piše, da izmenjamo mnenja in izkušnje in kdo učinkovito pomaga . Sama sem se jih rešila po 7 mesecih trplejnja s prvo terapijo pri zdravniku splošne medicine in kiropraktiku dr. Rugoletu v Rogaški Slatini.

[email protected]

Dr Fedorov, upam da mi objavite tale post, čeprav Vas ne sprašujem za nasvet. Hvala ! LP

Sedaj me je že drugič v dveh mesecih zgrabil krč ponoči in to tako hudo da se komaj vstanem.
Po nekaj korakih ,ko se razhodim je dobro vendar jaz sem zaskrbljen,kaj to pomeni in zakaj do tega pride, Za vaš odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

Za krče v nogah so najpogosteje krivi štirje vzroki:

Premalo magnezija ali kalcija v organizmu;
Problem krvnega obtoka;
Motnje delovanja živcev, ki izvirajo iz hrbtenice:
Nabiranje mlečne kisline (največkrat po obremenitvi)

Ugotoviti bi bilo potrebno, kaj je pri vas vzrok z eliminacijo posameznih možnosti.
Potrebno bi bilo verjetno slikanje ledvenega dela hrbtenice, UZ noge itd.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close