Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo krči in plenice

krči in plenice

sin je star 14 dni in ker ga vedno bolj zvija,sploh zvečer sem v lekarni kupila kapljice Sab simpleks proti krčem pa me zanima vaše mnenje.Pa še o plenicah,imam pamperske tamale pa imela sem tudi hugisove pa so vse premočile. Če hočem da ni moker do pazduhe bi ga morala previjat skoraj vsako uro in ne vem če kaj delam narobe.Po huggisovih pa je dobil izpuščaje po trebuščku ki se jih sedaj ne moreva znebit.Prosim za nasvet.

Pozdravljena!

Na razpolago imamo več vrst kapljic, dobre pa so tiste, pri katerih se izrazi zaželjeni učinek. Če ima sin manj težav, sedaj, ko jih dajete, je dobro z njimi nadaljevati. Vsekakor je dobro pogledati tudi lasne navade in razvade in se prilagoditi.
Plenice za enkratno uporabo so prilagojene fantkom tako, da imajo več vpojnega materijala spredaj. Pozornost je namenjena položaju penisa, ki mora biti navzdol. Če se zelo hitro napoji z urinom, je na mestu, da razmislite o uporabi večje. Previjanje je predvideno na tri ure in se pokriva s hranjenjem. Če med hranjenjem odvaja blato, se ga previja po hranjenju, drugače pred hranjenjem.
Predvidevam, da plenic, ki jih povezujete z nastankom izpuščaja, ne uporabljate več. Prizadeto mesto lahko umivate z čajem iz kamelic, dobro osušite in namažete s kremo. Svetujem lekarniško pripravljeno.
V prvem mesecu svetujem tudi kopel v kameličnem čaju. Pest posušenih cvetov damo v vrelo vodo, pustimo 5 minut in prevretek dolijemo v pripravljeno vodo za kopanje.

Veliko objemov in nasmehov v letu 2006!
Srečno!

***************************** Irena Ahčin, patronažna med. sestra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close