Najdi forum

pišem vam, zaradi problema, ki se dogaja moji hčerki, ki je stara 3mesece in 5dni. Vem, da so kolike,napenjanje pri dojenčkih normalne..zanima me vaše mnenje glede tega.

Že ko se je rodila, je imela probleme z napenjanjem.To je trajalo 2 meseca..njen jok se mi je zdel normalen in smo vsi čakali kdaj bo konec. zmanjkalo mi je mleka, ker sva bile v bolnici (bila je operirana, dobila je kilo)nehala sem dojiti, in dodajati sem začela aptamil.vse je nekako še šlo, ko se je začela stvar le še stopnjevati v sredini 2.meseca. Hčerka je že ves čas bila zelo nemirna, non stop je stokala čez dan in se krčila in zvijala. Zdaj pa se je začelo dogajati,da je sploh ne morem več previti,ko se že začenja zvijati in jokati, ne more niti jesti normalno, malo mleka popije in že joče..vidim,da bi rada pila,pa ne more od bolečin. zato se mi tudi ne redi kot bi bilo potrebno. čez dan mi spi mogoče 30minut skupaj..drugače pa drema na rokah..saj je ne moremo pustiti da bi sama jokala. njeno blato je že 3tedne zeleno kot špinača..tudi prej je bilo zelenkasto in je pediatrinja rekla da je to normalno,če otroka napenja…ampak tako zeleno blato je meni zelo sumljivo. bile sva zaradi neutolažljivega joka tudi v celjski bolnišnici,naredili so vse preiskave(blato,urin,kri,ultrazvok trebuha..) vendar je vse normalno.
Rekli so,da so to kolike in da bo to minalo..vendar se vse le še stopnjuje,zdaj mi še ponoči ne spi..ne morem se niti 10minut igrati z njo,ker je tako nemirna in ima ves čas solzne oči.

Res ne vem več kaj naj naredim.zato prosim za vaše mnenje..njena pediatrinja je rekla da naj počakam še en mesec..da bo boljše..Prosim za vaš odgovor!!

maja

Upam, da ji je po mesecu dni bolje. Na vaša vprašanja vam bo lahko odgovorila le otrokova pediatrinja po rednih pregledih.
Srečno!

New Report

Close