Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost krči

krči

Včeraj zvečer so se začeli taki krči,kot jih imam,ko pride M.Tako,da sem morala vzeti že dve tableti,eno že ponoči eno sedaj.VSAK ČAS BO PRIŠLA-ta prekleta M!! CB-negativen!!
Zdaj mi pa povejte a katera ve,če se tranfer zmrznjenčkov pri Rešu kaj plača ??Bi šla kar takoj naslednji ciklus?Nevem kje se me glava drži ,vam povem…..Obup…
En žalosten pozdrav,katja.

Katja ,
zelo mi je žal.
Karkoli bi rekla, vem, da te v tem trenutku ne more spraviti v boljšo voljo in razpoloženje. Razvajaj se teh nekaj dni, dokler se ti ne povrne ponovna energija in upanje za nadaljevanje.

Drži se !!!!
alenka

Katja zelo mi je žal. Mogoče pa so krči od tega ker se pikica vgnezduje. Držim pesti, da je moja domneva taprava. Mogoče pa imaš zelo nizek nivo hormona in ga test še ni zaznal.
Upam, da je vse to res. Poročaj kakšno je stanje.
Želim ti čimmanj krčev in glavo pokonci.
Eva*

Katja,

Ne razmišljaj tako hudo, morda res ni še čas za obupovat. Počakaj še kak dan ali pa da boš vsaj videla. če so krči res zaradi M.
Tudi sama sem bila na tem pred dvema tednoma in zdaj še ta prehlad, ko ne vem, kaj naj. Zamrznjenčki čakajo, jaz pa ne vem, kako in kaj. Verjetno bom šla res rajši naslednji ciklus.
Zanima pa tudi mene, kako je s plačilom za zamrznjenčke. Ko kaj izvem, ti sporočim, ti pa le glavo pokonci.

Čeprav deževen, naj bo kar se da lep dan
Mona

Ali hodiš tudi ti k Rešu.? Kolikor vem se na kliniki nič ne doplača za zmrznjenčke.
Hvala.
katja

Katja, tudi meni je zelo žal, jaz sem isto razočaranje doživljala prejšnji petek! Super pa je, da imaš še zamznjenčke in jih boš lahko čimprej “uporabila”!

Drži se, Andreja1

Ko smo pri zmrznjenckih – refleksoterapevtka Karmen je rodila pri 44-ih, njen Jan pa je bil zmrznjencek. Torej – punce – NI za obupati!

Joj, katja jaz še vedno upam da bo – vkolikor pa ne, pa nikar ne izgubi upanja.
Še vedno držim pesti –
Srečno – Ajda

Kljub vsemu, se še vedno opiram na eno slamko…..Vendar skušam misliti na moje mrzle pikice,ki me čakajo.Zato bi rada čim prej dobila čim več informacij o tem,kako to poteka pri Rešu in če je potrebno še kaj plačati,…itd.
Hvaležna bom za vsako skromno informacijo!
katja

Katja, ful mislim na tebe in upam še vseeno, da bo pozitivno. Ne predaj se še in tuhtaj optimistično, glede testa pa tudi jaz mislim, da je bilo še prezgodaj.
Kako je z zamrznjenčki ti tudai jaz ne bi vedela povedati kaj, ker se zaenkrat še nisem soočila s primerom, če pa kaj izvem ti poročam naprej.

Kljub deževnemu vremenu ti želim lep in miren dan,

biba

Kako si pa ti kaj,Biba ?Je izcedek še prisoten?Upam da je vse OK…
Glede testa je res možni,da je še prezgodaj,tega se zavedam,samo tej krči ne odnehajo,klub tabletan jih še vedno čutim,torej ne morejo biti zanemarljivi.Zdaj me pa bega spet to,da ponavadi ob takih krčih je M že prišla…??

Hvala vsem puncam za vzpodbudne besede!!
katja

No vidiš,
še vedno lahko upaš !!!!!!!!
Jaz še naprej držim pesti ! Še bolj kot zgoraj !!!!

Nikoli se ne smemo prej vdati , a ne ?!
Tako je !

Katja, drži se !!!!!!!!!!!
Lep vikend ti želim, alenka

Katja! Da te malo pomirim. Jaz sem imela do nekaj dni nazaj krče! Zelo so podobni M krčem. In jutri grem v 10. teden!

Upam, da so to ta pravi krči!

Draga Katja,
ne bi ti rada dajala lažnega upanja, a vendarle. Moja kolegica je imela zelo močne znake prihajajoče menstruacije, krče, bolela jo je glava, mozolje… menstruacije pa od nikoder. Zanosila je (pri njej je šlo za šok- na žalost je to tako).
Nikar še ne obupaj. In tudi, če mentr. pač bo, imaš še vedno na voljo zamrznjenčke. Drži se!
Pozdrav
Nada

Draga Katja
Jaz še vedno upam, da ni nič še izgubljeno. Pridružujem se mnenja Mirande, ker jaz sem imela takšne krče, do 3-ga mes. nos. in sedaj sem v 33. tednu nos. Še vedno mislim nate in ti držim pesti in nekako mislim, da ti je uspelo. Glavo pokonci in si reči ja sedaj pa imam pikice v mojem trebuščku. Katja želim ti vse naj naj in, da postaneš čim prej mamica.
Lep dan
Doroteja

Jaz tudi držim pesti zate – dokler pa nisi 100% na čem si, raje ne jemlji preveč zdravil.
Srečno!

Ni rečeno, da ti krči pomenijo nastop M. Kot sem že nekje spodaj opisala, sem jih tudi jaz imela.
“Sotrpinka”, ki sva bili skupaj na terapiji, punkciji in transferju, je imela tako hude krče po transferju, pa tudi krvavela je, da so jo sprejeli v bolnico. Njej so vstavili dve BC, tako da so bili ti krči in krvavitev zato, ker je telo izločilo en plod.
No, danes ima lepo punčko!

Torej Katja s. in Biba!
Ne razmišljajta neumnosti, dokler sama ne pride!

Natasha

Ti moram reči, da je zaenkrat izcedek izginil in tudi krčev nimam več. Vsakič , ko pa grem na WC ti povem, da grem res strahom, ker ne vem kaj bom videla na hlačkah (saj veš tiste tabletke tudi pritečejo ven, ki si jih dajemo v nožnico).
Razmišljam optimistično in upam da bo vse ok, tudi pri tebi.

pa,pa

biba

Verjemi,da jih nebi,če nebi bilo to nujno.Sicer mi je pa sr.Gina na GK že v prejšnjem postopku,priporočala naj vzamem kakšen Buscopanček,ki jih baje predpisujejo na recept po potrjeni nosečnosti na GK.
katja

O, Miranda, me veseli, da tako lepo napreduješ:))))))))))

Pozdravček – Ajda

New Report

Close