Najdi forum

KRATKO POJASNILO VSEM NA FORUMU

Sabina, posavec(Bogdan), Roža in Špela
Pri temi predlog, katera imena sem napisala, menim, da so normalni in pametni ljudje, ki pametno in normalno razmišljajo. Tisti, ki pa razmišljate drugače, pa sodite h kakemu dr.Rejcu, ki vam lahko še pravočasno pomaga. Sicer pa, saj sami odpirate teme pod mojim nickom, pol pa se še zgražate in komentirate v bistvu sami sebe.!!
Miky!
Kaj pa imaš ti proti meni, a sem te kdaj žalila, tako kot ti mene?
marelica

JA IN SE VEDNO JE TUKAJ SLOVENIJA IN NE BOSNA ! nisem nacionalist,a pac je tako in vedno bo.tuki pick ne izsamarimo in ne delamo tko z njimi,kot vi tm nek u dol u ritnici….
Pa se nekaj naj pojasnim ::: logicno je in vedno bo,da ce ljudi podpihujejo z raznimi “KAO SMESNIMI PRIPOMBAMI” se je vedno izkazalo za to,da je kdo ki tega pac enostavno ne razume (in to je javen forum) ne bo reagiral tako kot mogoce vecina,ampak tko da bo pac sledil temu ! Vzemimo na primer psihicno nestabilno osebnost,ki bo v tem pac videlo resitev (z njegovega stalisca) in ce bo to objavljeno tudi na forumu,kjer pisejo pac obicajni ljudje,ga bo to se bolj nahujskalo saj si bo rekel: No lej,mogoce je pa prav! In iz tega,dragi moji,se rojeva kriminal.
Lahko mi zdele govorite da to ni res itn,itd…ampak jaz to vem,ker veliko delam z ljudmi.In tudi lastna pamet ti lahko pove,da je tako.
Misliti moramo tudi na tiste,ki so malo nestabilni v svoji glavi,ne pa samo nase in na golo zajebavanje,ki lahko na nekoga deluje tako,kot si ne bi mislili nikoli.Vsak clovek je poglavje zase in ima svoje sibke in trdne tocke.Tega pa s takimi nemoralnimi mnenji ne bomo podpihovali.
Pa se nekaj: a ni forum za to,da si ljudje pomagajo,izmenjujejo mnenja,prijetno klepetajo in se kaj lepega pomenijo,ne pa plac,kjer bo nek imbecil navdajal ljudi s teznjo po nasilju pa cetudi le z razmisljanjem o tem.
Fadil,v tvojih postih se nikoli nisem zasledil nic pametnega,le suhoparno izjavljanje stavkov,ki se zdijo neumni in neumesni.
Naj pa ti povem se to,da sem sam odvetnik v neki dobri odvetniski pisarni in veliko delam z ljudmi.Poklicno srecujem ljudi in vse mogoce,kar se jim dogaja.
In ce ze drugi ne morejo nic strokovnega povedati,ti povem jaz, da to kar delas ni prav.Pa lahko drugi recejo kar hocejo.

Ales

poglej draga moja,nic nimam proti tebi…Ampak malo se mi zdi neumno dejstvo,da ti lahko oni pa ne.
basta

Ti jurista ! Izgleda da je to previše za tvoje živce.Nadam se,da nisi čitao onaj post o samoubistvu.Jer plašim se ako jesi, da češ sam položit ruku na sebe.Bit če velika šteta, za tvoju firmu, da izgube tako pametnog advokata.Izgleda, da je i taj forum pretežak za tvoju psihu.Nemoj se sekirat.Još dva, tri dana i biče nedelja, omiljena serija kod djece Telebajski.Tamo nečeš čuti ružnih stvari.Ako slučajno nečeš izdržati do nedelje uzmi koji Mikijev strip

Bez komentara ! A tebi Primož samo nešto.Izgleda važi CENZURA samo za pojedince.

Aleš, če si ti odvetnik (v dobri pisarni), potem sem jaz papež……samo preberi si tvoj post…..ja madonca saj nima ne repa ne glave…..slovenščina za 5. razred osn. šole…..
o Bog, usmili se
vseh tistih ljudi,
ki jih zastopa Aleš……….

Miky
Alora
Potem je konec debate.

Jože
Mislim,da si ti tukaj vse povedal in to resnico.
LP marelica

Ej, takih kot si ti Kelly pa res ne ne rabimo. Pa v imenu kolikih in katerih ljudi ti govoriš? Kdo ste vi, ki nočete takih ljudi?

ce se nisi ugotovu,se na mene tole ne more nanasat,ker je sestavljen iz imena FADIL…mimogrede

joze,kje pa pise da moram se po forumih pisati pravilno slovenscino? no ce smo ze pri tem,najprej oblajaj fadila,ki pa se slovenscine ne spravi skup,kaj sele kaj druzga.Sem pa mislil,da je forum tukaj zato,da vsak pove svoje mnenje,ne pa da te pri vsaki besedi opominjajo,karkoli napises..In verjemi mi,Joze,da sam se vedno isto mislim kot sem in bom vedno,ker pac tako je.Nekateri ste na tej stopnji,da se sploh ne zavedate,kaj se dogaja okoli vas pa si zatiskate oci.
Joze,nisem te osebno uzalil (ti si se pac vmesal) in zato bi bilo lepo od tebe,da tudi ti mene ne zalis.Kaj ti je Fadil? brat? zet? otrok??? ce ga ne poznas,ali pa poznas samo preko postov in forumov,ga ne brani tako zavzeto,ker nikoli ne bos zvedel,kaj je on u resnici in ce je res tako smesen,dober,tralala kot vsi pravite.
Da,sem odvetnik in imam nadpovprecno dobro placo (lahko povem da sem eden najuspesnejsih odvetnikov v Slo) kar pa tudi pomeni,da dobro delam in zastopam.Nikakor pa ne bom sprejemal tvojih podezelskih zalitev,ki nimajo nobene zveze ne s tabo ne z mano.In prosim te da se ne vtikujes tja,kjer nisi zazeljen (na odgovarjanje mojih postov zagotovo ne)..
Marelica,tudi ti si nek poseben primer.Lepo od tebe bi bilo,da pocasi nehas in se spravis u red.Saj si vendar v srednjih letih in ne v puberteti (ali pa?).Zato za dobro vseh prenehaj in se spravi kam drugam,preden spet koga nahrulis.
Po vasih postih vidim,da mi z izobrazbo in misljenjem ne sezete niti do kolen,kaj sele da bi razumeli kaj hocem povedati.
Se naprej veselo lajnanje u prazno,
vam zeli Ales

O naš čuveni jurista se javijo.Jesu li ti stali na žulj, što si se tako uzbudio.Ili si možda na sudu izgubio koji slučaj.Al ne verujem, to ne može biti, jer ti si najbolji u Sloveniji.Možda si samo nenaspavan ili imaš kompleks, pošto ti je kurac mali.U svakom slučaju imaš problem i ako trebaš pomoč, možeš lepo zamoliti, a ne da tu vređaš ljude. Ako slučajno imaš vreme, možeš Fadilu i malo da popušiš, tako da ti ne bude dosadno.Jer kad god vidim tvoj post jurista, odmah imam erekciju i ako si jaran mogao bi i ti meni malo pomoči.

OK no, naj ti bo kiddish, evil, loosing, lost yodel

Aleš, pomebno je, da si najboljši, sicer pa ti je Fadil že lepo povedal……lahko nam ga malo pokadiš,ops. sory….popušiš…….

Ma dobro, kdaj boste ze preboleli to marelico? Ali si res ne znate drugace višat samozavesti in samopodobe kot le s kritiziranjem drugih??

v prazno

Se enkrat se bom vmesal,pa ceprav mi je postalo tole ze prav mucno.No,pa vseeno.
Fadil,ne bom se vec prepiral s tabo,ker se ne mislim spuscati na tako nizek nivo s katerim si se v svojem postu ravno ti.Tukaj nisem,da bom zalil okoli sebe (pa bi lahko) ker se mi ne zdi vredno.Se posebno pa se ne bom trudil z nekom,ki se vedno ne razume,kaj sem mu hotel povedati in vrti svojo gofljo brez pomena.
Sam imam dovolj izobrazbe,da vem kaj je prav in ne in tudi vzgojen sem zagotovo bolje kot ti.Ce tega ne verjames,si kar preglej svoje in moje poste in si lahko kar tiho s svojim natolcevanjem,ki ne in ne zadane bistva kaj sele kaj drugega.Te pa obcudujem,da zna tak “pameten mozakar” kot ti prebrati vse moje poste in se nad njimi celo tako originalno zgrazati.Res,vreden si obcudovanja.
In sedaj se ostalim Jozetom,Pipijem in Melhijadom,ki se razburjajo ob mojem pisanju…prav dolgocasni ste ze postali s svojimi neumnimi izjavami.Dragi Joze,ti si pa nepozaben.Ti je ze kdo to rekel? prav impresioniral si me s svojo veleumno izjavo,tako da bom raje kar ostal tiho in se naprej poslusal tvoje prepametne govore.
In se za ostale,majhen drekec besedi : ce se sami ne zavedate svojih kvalitet,se sprijaznite da jih pac nimate.Tako je to.
Ales

Dragi Fadil, zagotovo imas dovolj dolg gobec,da lahko pofafas kar svojega.
Pa veliko uzitkov ti zelim
Ales

jaz analiziram,kritiziram pa ne.

Na živce mi gredo vsi, ki mislijo, da so zelo duhoviti in frajerji, če v svoj besednjak javno vpletajo nespodobne besede, kot so p…a in k…c. Značilno za tiste, ki so na zelo nizkem kulturnem nivoju.

New Report

Close