Najdi forum

KRATKO POJASNILO VSEM NA FORUMU

Dragi moji
nekateri vidim da sploh nimate pojma,kaj se je dogajalo med t.i marelico in ostalim folkom.Ona pomiluje samo sebe z raznimi temami “zakaj me vsi tako sovrazite” itd (pa sama tocno ve) in se hoce narest eno dobrotnico,kar pa sploh ni! Verjemite,da je marelica prijazna do tistih,ki ima isto mnenje kot ona in se slucajno od kje poznajo (zasebno,itd..) in serje tuki po forumu in zali tiste,ki je niso nic vprasali.Naj se tu razlozim:
Zadnje dni se je spravila na miss_hrvatske,ki ji ni nic hotela in je od zacetka pisala samo za Fadila.Ona se je vmesala vmes in jo pricela zaliti,ceprav nima nic s tistim.Kot sem brala tudi starejse vpise,sem videla da je t.i Fadil pisal kdaj prav svinjske in zaljive vpise (naprimer neka punca je prevarala svojega tipa,on je pa napisal: ja bi te izsamaro ko picku …..). A se vam to zdi normalno? Ok,to je pac njegovo mnenje.Naj potem ne zali drugih,ki mu mogoce recejo “ejga stari,tole je pa mal prevec hudo za tale forum” al pa “kje je tvoja olika?”.
ZDAJ PA VSI KRIVITE TISTE,KI SE HOCEJO S TAKIMI IN PODOBNIMI IZTREBKI MALO POGOVORIT IN SE MESATE NOTR VSI DRUGI,SAMO PRAVI NE IN SERJETE VSE POVPREK!
Zato draga MARELICA,osebno nimam nic proti tebi,ampak to kar delas na forumu je SKRAJNO neumno in NEPRIMERNO za osebo tvoje starosti.
Ne mesaj se tam,kjer te ne rabijo!
Potem pa pravijo,da imas dobronamerne nasvete in da si dobra itd…tako kot si zalila recimo maco,miss_hrvatske in se veliko ostalih ne more zatem opraviciti eden CMOK CMOK in je ze vse u redu.
SPRIJAZNI SE,DA SI NESRAMNA IN SE NE DELAJ KAKO DRUGACE,KER TI NE USPEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrav vsem ostalim in normalnim
Miky

yap,popolnoma se strinjam s tabo.Eni pac ne opazijo take velike nesramnosti,ki naj bi bila “dobrota” (pa ni).

marelica dol s foruma ! ! ! ! ! !

hvala za pojasnilo,ampak vse tole sem jaz ze prej vedel kako in kaj je z njo.
Malo se spametuj,marelica in pusti ljudi pri miru.Nihce te ne sovrazi,samo ne prenasamo te.
Pa naj drugi recejo kar hocejo,pravi
Ales

Sorry, samo tale forum s stalnim pogrevanjem istega – tole je že tretji- postaja prav nezanimiv. Kaj, ko bi počasi obrnili temo.

Se strinjam. Večina nas itak misli enako glede marelice in mislim da ni več kaj dodati. Obrnimo ploščo počasi no. Če se bo hotela, se bo oglašala in tega ji ne bo nihče preprečil. Ampak, a ni bolj enostavno njene poste ignorirat, kot pa celo zadevo premlevat over and over?

A res ne štekate , da s takimi temami samo prilivate olje na ogenj. To je never ending story.

Dokler ne boste stvari IGNORIRALI in pustili zadevo pri miru, šli mirno mimo nje BREZ KOMENTARJEV, ne bo konec tega pogrevanja.

Noben nov post ne bo pomagal, noben Primož, nobene prošnje, enostavno IGNORIRAJTE.

Zakaj se daste sprovocirati in spet in spet odpirate to temo ? Res ne štekam.

LP,Kaja

To isto sem hotel napisat, pa nisem, ker sem se bal, da bo potem več postov, pa tudi, upal sem, da ne bo nobenega. Žal zaman.

Se pridružujem mnenju. Prav duhomorni so že s tem pogrevanjem. Hudo pomanjkanje domišlije.

Jaz mislim, da nas je še nekaj takih, ki smo rabili povedati svoje mnenje Marelici. Vendar dokler za to ni prosila, tudi ne bi poslušala, kar imamo za povedati. Sploh pa se mi zdi, da zadeve NISO bile zaključene, čeprav bi kdo raje videl, da bi zadeve ignorirali. Ignorirati ne pomeni razreševati. Ignoriranje dejstev in vzdušja je ravno tako uničevalno, kot so bile intervencije MArelice!!!
In ker je Marelica (ob vseh svojih nickih) prinesla pravo zmedo na forum, mislim, da imamo pravico povedati enkrat za vselej, kaj je tisto kar nas moti.

Hm, jaz pa sem Fadilove poste vedno bral z nasmeškom – šaljivi odgovori, ki odražajo res pravo balkansko šaljivo mentaliteto – vsak “pravi” balkanec bi svojo pupo res “isšamarao k’o p****”, če bi ga prevarala, oz… odgovor je bil na mestu – seveda če ga bereš zato, da se malo nasmeješ in ne da si razlagaš, da bi jo res prebil ku psa :)))
V glavnem, mislim da nas je Fadil hotel s svojimi posti nasmejat in (pri meni) mu je uspelo… care Fadil :))… nekateri ostali bolniki… pa so bolj zreli za forum Psihiatrija…

Evo,se strinjam.Tudi mene je Fadil res nasmejal,ce vzames njegove poste kot del vloge,ki jo (res)dobro igra.Na vse je tekoj nasel odgovor. Faca je in naj se se kar oglasa ! Hec mora bit !!!

zaradi takih kot ste vi,ki to se priznavate,pa je tko da se folk pobija med sabo od ljubosumja! a ni se zadost kriminala,ga morate se podpihovat????
potem bi se tudi ful rezali,ce bi vam nekdo reku “sutra cu te ubiti da budes mrtav ko pas” .a ne? je tudi ful smesno…ne bi reku ce bi se delu norca iz cesa druzga,ne pa iz stvari ki veliko ljudi privedejo v smrt zaradi misljenja takih kot nam je pokazal Fadil,da je.
Me zanima,koliko pick od vas bi se rezalo,ce bi vas tip izsamaro ko picku.
Sploh pa,dejmo bit vsaj malo moralni.

Mislim tako kot Andrejka rekla, da Fadil igra vlogo (ali pa je res tak) in vloga je res dobra.

In dej ne seri ga, da podpihujemo nasilje in kriminal. Rekel sem, da bi tipičen balkanec res rekel nezvesti punci, da jo bo “isšamarao” ali pa bi jo res, ti pa, da se delamo norca iz stvari, ki pridevedo v smrt in da bi se sigurno smejal temu, če bi kdo rekel “sutra cu te ubiti da budes mrtav ko pas” (te citiram). Samo ti očitno dobiš povezavo med klofuto in umorom… to je če enega klofneš, ga itak zmoreš tudi ubiti, ne? Daj no… In noben se ni delal norca iz stvari, ki privedejo v smrt, do njih si ti pripeljal!

In, zaradi takih kot smo mi, ki to (nasilje) odobravamo, prihaja do tega, da se folk ubija zaradi ljubosumja??? Prvič, kdo ti je sploh rekel, da odobravamo nasilje (se ga sam tudi nikoli nisem poslužil), ampak le to, da se smejim ob Fadilovih postih.
Iz ljubosumja po mojem ubijajo le tisti, ki so zmaknjeni v glavi in ki najdejo dovolj velik razlog za ljubosumje že v tem, da njihova punca enega drugega samo pogleda. Teden, dva nazaj je bil na Štajerskem spet en tragičen primer, ko je tip brez službe in izobrazbe ubil svoje 17-letno dekle. Pa ga ni po moje noben podpihoval, veš, Aleš, samo bolestno fuknjen je bil…

Torej, nasilja ne podpiram(o), glede “šamarjenja” pa si lahko kdo ogleda kako serijo Nadrealistov ali česa podobnega, če želi dobiti malo smisla za ti. jugo humor. LP!

Bello, brate ! Hvala ti na podrški.Normalno. da sam ja onoj ribi napisao šta bi Fadil s njom napravio.Ja kažem ono što mi leži na srcu. I za takav grijeh koji je napravila ona ženska, mislim da nemaš šta da pričaš.Ali ipak nisam bio tako strog prema njoj, jer rekao sam, da bih je isšamaro.Kakva bi tek bila, kad bih je stvarno prebio ko psa, jer to i zaslužuje.Zato kažu ljudi, da ovde u Sloveniji svaki treči brak ide u kurac.To samo zato, što su muškarci ko pičke. Kod nas , u Bosni, toga nema.Jednom sam gledao neki američki film na TV. I jedan je rekao ” Or my way, or highway ” I tako je kod nas, uz koju batinu.I svi smo sretni i lepo se slažemo.A što se tiče marelice, mislim da se ovde preteruje 100 na uru.Što je bilo, bilo je.Nemojte sad gnjavit čitav forum zbog jedne gluposti.Od početka sam imao ovaj forum za razonodu.A sad kad god upalim mašinu, non stop neka sranja i vređanja.Sjebačete Primožu čitav forum.

Ej Alešu ! Ako sam tebe slučajno sa svojim postom naveo na kriminal, onda bolje da ne čitaš mojih stvari. Bolje gledaj u nedelju u jutro one Telebajske.Tamo nema nasilja kao kod Fadila. Još nešto. Ako slučajno u nedelju u jutro zakasniš, možeš gledati reprizu u ponedeljak popodne.

Fadil for president , he ,he :))))

fak you andrejka!

fadil,ti misls da si najpametnejsi cefur sveta,si pa en navadn usrane,ki hoce tuki pamet solit ! Spelji se u Bosno in tam tvezi pickam,kako bih ih izsamaro ! Tuki te ne rabimo in te N O C E M O !!!!!!!!!!!!!!!!
Bas me boli kurac,kaj reces na tole,ampak tole je res in ne bom nic olepsevala.
Lepo potovanje v dezelo obljubljeni izsamaranj ti zeli
non-obozevalka Kelly

Grozno….

Lp Mojca

New Report

Close