Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kraljevi piton v stanovanju

Kraljevi piton v stanovanju

Živjo. A pozna kdo kakšen link oz. v končni fazi tud kakšno knjigo o kraljevih pitonih. namreč naroču sem si tega pitona za v terarij v dnevni sobi, sam nevem še vsega kak s tem ravnat, . . .
Če ima kdo kakšne informacije, bi jih bil zlo vesel.

Hehe, to si se pa zgodaj spomnil 🙂

Vprašaj Google.

kače in pajki – to čim mn. hehe

mal poglej po netu. maš ful tega.

ni nobenga dela z njim, parkrat na dan ga pobožaš, pa se mal igraš z njim, pa ene parkrat na dan si ga umiješ, včas mu še privoščiš kako muco.

pa jst ga nism naroču, jst sm se rodil z njim:D

hehe

_____________________________ neumni ste in taki boste tudi ostali ! _____________________________

Weedboy: jst mam pa kolibrija.. a se isto ravna z njim ?

sej te nočem napadat, ampak a lahk razložiš kakše užitke imaš lahko s pitonom v dnevni sobi? mislim koji kuraz sploh maš od njega, sej itak leži ko eno truplo, pa še ves nagravžen je

dobr, da ne napadaš 🙂 kaj bi blo šele pol :)))

lp ajs

google ?

lp ajs

:)))

zdej si me pa čist zatru :))

ne, pr kolibriju je mal drgač, zelo pomembna je prava mešanica
25% čefurk, 66% slovenk pa eventuelno še 9% ostalih narodnosti, če ne bo zaribu:D

brum brum:)

_____________________________ neumni ste in taki boste tudi ostali ! _____________________________

Hm. Na netu ti bojo najbrž povsod povedal, da se je fajn najprej mal pozanimat okrog in kkšno buklo prebrat, pol pa tako žival naročit.

Na forumu domače živali je nekaj starih tem o pitonih, poskusi tam pod ”iskanje” in si preberi par debat.

Drugače si pa probaj vnaprej zrihtat nekoga, ki ti bo miške rihtal (pri nas na bf jih talajo zastonj), da ne bo potem spet debat o tem, da folk daje tem kacam mlade macke in pse za hrano- ker so zastonj. Menda se piton navadi tudi na meso (mrhovino), če mu ga začneš dajat že takoj od začetka, tko da… razmisl še mal.

Sploh pa… a ne bi blo bolš, da si najdeš eno fejst babo? V tem primeru te bo ta varianta mogoče še manj koštala 🙂

Ja, ljudje ki imajo za hišne ljubimce kače, po eni strani sploh ne razumem.
Kaj vidite na njih??????????

Ja, punca bi bila cenejša in še kaj drugega….

Prvič, kraljevi piton ni tavelka kača. zraste tja do enega metra oz meter in pol.

Kako se za kače skrbi…. Pokliči zoo ali vivarij maribor. Veliko tega je tudi na netu. Akvazin oz moj pes forumi so tudi okej imajo forum namenjen plazilcem. preberi kakšno knjigo o vivaristiki….

Kraljevi pitoni so zelo dragocene kače. Kje si ga dobil? Koliko boš odštel? že kaj veš bo samica ali samec? Starost?Od kje ga boš dobil? bo zraven veterinarsko spričevalo in seveda kakšno potrdilo o negativnosti ali pozitivnosti brisa za kašne bolezni ali parazite? preveri, da boš imel zdravo kačo. Pozanimaj se o hranjenju (kolikokrat in s čim), kje boš dobavljal miši? kaj boš z njim, ko greš na morje? in ne nazadnje…… zakaj bi ga imel… za frajart ali kaj bolj resnega…..

aja še to… kače so “escape artists”. Če imaš doma koga, ki se kač boji… ne priporočam, ker ti bo sigurno kdaj ušla. Pa jo bodo potem spet kakšni gasilci s co2jem pošprical – zamrznil – do smrti…. V glavnem, veliko sreče z nakupom in vzdrževanjem.

se strinjam z “in še kaj drugega….” :)))
prevsem to ja:))

pvm:)

kaj naj ti še rečem kot resnično žal mi je, morda pa kdo drug bi pokavsal te…

:))
mal se zezam, sj so še ljudje ki cenijo “ne-delo”:) sam ne jst:)

Hvala za odgovore, čeprav vas je večina zgrešilo bistvo. Nisem vas vprašal (tiste ki ste me popluval) kakšno je vaše mnenje o imetju kače in tudi nism prosil za neumesne komentarje, ampak o viru informacij o pitonih. Ampak vseeno hvala.

P.S. Imam boljšo polovico in kmalu bom tudi na forumu starši staršem, tako da ta kača ni odraz obupa v življenju ampak prav nasprotno.

Lp Damyanowsky

Khn khm, po moje ima Damyanovski namen imeti pitona za hišnega ljubljenca, ne ljubimca :)))

Punca cenejša? Halo, a ti veš, kolk baba poje? ;))))

jst nism nč reku da si je ne nabav, sj ma nek svoj čar če maš plazilca.
bolje kača kot žival kot kača metaforično.

drgač pa povpračaj uno blond bitch v živalskem vrtu, al pa koga v tem smislu, uni majo to v mezincu.

k kle folk razen s “slepci” v gatah, nimajo pojma o kačah.

lp

Fajn.

Rabi vodo, pa vsake tolko kakšno miško ali pa skakača, kraljevski pitoni zrastejo 2-3 metre, bistveno manj kot indijski pitoni. Mi smo v sr. šoli imeli indijskega pitona, pa je preveč zrastel za naš terarij, pa smo ga podarili živalskemu vrtu v Lj, pa ni hotel tam nič jest in je poginil-baje se je preveč razvadil, da so ga vsi božali in bili stalno okrog njega, tam pač tega ni bilo in je gladovno stavkav in umrl. Potem pa so kupili kraljevega pitona in ta mislim, da je še vedno živ (sicer pa je že 6 let minilo od tedaj). Njemu smo dajali miške, pa jih ni maral, rad pa je imel skakače. Če ni bil lačen smo lahko dali živega skakača k njemu v terarij pa ni niti trznil, če pa je bil lačen ga je v trenutku stisnil in šele po več minutah ga je začel goltat. Pa kače ne rabijo vsakodnevno hrano, zdi se mi da je imel enega skakača za celotedensko zalogo (vsaj na začetku ko je bil še manjši).

Upam, da se sedaj ne bo prišel val opazk na mučenje, pa vegetarjanstvo pa to…to je narava…narava, nagon hočeta svoje!

Priporočam ti, da greš v knjižnico in si sposodiš kakšno literaturo ali pa zaviješ v knjjigarno in boš tam našel primerno knjigo, za dodatne našvete ti pa bodo sigurno priskočili na pomoč tudi v živalskem vrtu.

LP, Laura

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close