kraja v trgovini
Zdej imam pa še jst nekaj za povedat in prašat.. Včeraj se je zgodilo da sem sla s prijateljico v trgovski center kjer sva obedve pokradle veliko cunj. Obe so dobili klicali starše in policijo ter naredili zapisnik, kar je bilo poškodovanega blaga sva morali takoj poravnati. Policaj nama je rekel da bodo zadevo verjetno dali na sodišče ker je biu znesek ukradenega blaga okoli 100e, nevem kaj lahko pričakujem zelo me je strah saj sem mladoletna. prosim naj mi kdo razloži kaj se v tem primeru naredi če je kdo že imel podobne scene. Po eni strani sem pa vesela da se mi je to naredilo ker šele sedaj vidim kakšna je to sramota, in mi nikoli v lajfu nebo več prišlo to na misel.. prosim rabim odgovore 🙁
Pozdrav.
Tudi mene zanima…naredila.sem strasno napako in sicer ukradla sm.nakit v trgovini v vrednostj 35eur. To sem naredila prvic (seveda tudi zadnjic). Sem pa polnoletna in zdaj me samo skrbi da bodo izvedli starsi zato me.zanima ce kdo ve kdaj ti posljejp poziv na.sodisce? Res nocm.da.starsi zvejo ker vem da.jih bo.totalno potrlo to.
Prosim pomagajte. Res.nism ponosna na to kar sm nardila.resnicno.obzalujem.
Hvala ze.vnaprej.za odgovore
Zivjo, sem maldiletna in pre kratkimi so me dobil v trgovini da sm ukradla par stvari (oblacil) , poklicali so mi policijo in naredili zapisnik,rekli so mida bom dobila posto oz. klic na sodisce.. Ker sm mladoletna me zanima ce se to kej zbrise k napolnem 18.. Usaj tko sm slisala in upam da se bo res, ker enga dne ko bom dobila sluzbo in bom mogla nest paperje nocm da mi pise non tatvina.. Ceprav zdj je mal prepozno za to..
Policist mi je tudi rekel da bom dobila kazn instroske policije ter sodisca kar pride cca 200-1500e.. Pa me zdej zanima kako to use gre in ali je to res..
Pozdravljeni, da li ste dobili sta od suda ili tuzitelja?
Drugarica je u lidlu uzela 2 cokoade i zaustavio je covek iz obezbedjenja pozvao policiju i sacinili su izjavu, pa me zanima da li ce dobiti nesto
Ako ste nesto dobiili ili pak ne molim za odgovor. Jako bih vam bili zahvlani.
Inace vrednost toga je bila oko 9e
Hvala