Najdi forum

Imam težave z hrbtenico.Zanima me, če je kdo od vas, že poizkusil kozmodisk? Ali je res vredu kot kažejo tiste reklame na tv? Rad bi še vaše mnenje, ker mi žena stalno govori, da me vsak prepriča in bi mi prodal še mačka v žaklju.

Hvala Urban

Jaz sem si kupila kozmodisk že med nosečnostjo in moram priznati, da mi je zelo pomagal, ko me je bolel križ. Tudi moj znanec, ki vozi avtobus in ima stalne težave s hrbtom, ga pohvali. Tako da mislim, a ne boš nič tvegal, ko ga boš kupil.
Kakšne težave s hrbtenico pa imaš ?

LP, Kaja

tudi meni je kozmodisk med nosečnostjo zelo pomagal. sedaj pa ga uporablja moja mama in je z njim več kot zadovoljna.Kaja je pisal/pisala:
>
> Jaz sem si kupila kozmodisk že med nosečnostjo in moram
> priznati, da mi je zelo pomagal, ko me je bolel križ. Tudi
> moj znanec, ki vozi avtobus in ima stalne težave s hrbtom, ga
> pohvali. Tako da mislim, a ne boš nič tvegal, ko ga boš kupil.
> Kakšne težave s hrbtenico pa imaš ?
>
>
> LP, Kaja

Išias. Spodnji dve medvretenčni ploščici sta obrabljeni in pritiskata na živčne korene v hrbtenici. Hvala za odgovore, ga bom kar kupil!

,Urban

Tole pa zveni kot rekalma!!!

Mislim, da če bi bil res tako dober, ne bi bilo potrebno toliko reklam – dobro blago se hvali samo.
Mogoče pomaga pri bolečinah, ne verjamem pa, da odpravi vzrok bolečin, torej nismo dosti naredili.

Hallo Urban! Težave s hrbtenico imam že 15 let. Vse kar je možne sprememb imam od ukrivljenosti, obrab, stisnjenih živcev in tudi ishiasa. Pred 10 leti sem kosmodisk poizkusila. Pomagal mi je kakšen mesec dni, potem pa nič več. Na koncu mi je bilo žal, da sem ga kupila. Sama se zanj več ne bi odločila. Pa lep pozdrav.

Moram priznati, da sem kupila že drugi kozmodisk, ker starega nisem našla (nekomu sem ga posodila, pa ne več komu).

Imam bolečine v hrbtenici že več kot 15 let. Zaradi stalnega sedenja (služba), me najbolj boli vratni del in križ. Bolečine so se pojavljale v sedečem položaju, ob daljši hoji ali dolgem stanju na enem mestu.Najprej sem ga kupila iz čiste radovednosti, češ morda bo pa kaj pomagal.
Imela sem dokaj močne bolečine v vratnem delu in še v sredini hrbta (temu se po domače reče, da je prišlo meso med kosti), da se nisem mogla obračati. Kozmodisk sem nosila skupaj 14 dni (tudi ponoči). Spremembe sem čutila po dveh dneh, po 14-ih pa so bolečine izginile.

Sedaj prakticiram tako, da ko me začne boleti, ga nadenem, nosim nekaj dni, da bolečine minejo, pa sem spet dobra za nekaj mesecev. Meni osebno pomaga, verjamem pa da vsem ne more.

Deluje, ima pa seveda svoj rok trajanja. Sistem stimulacije s permanentnimi magneti pa je znan ze preko 200 let.

Odlična zadeva. Meni je pomagal že neštetokrat in imam istega že vrso let.
To je sigurno eden izmed najboljših pripomočkov, kar sem jih kupila v življenju!

Srečno!

Trg dandanes pozna ogromno zunanjih pripomočkov za lajšanje bolečin v predelu križa. Večina njih deluje kot zunanji podpornik, ki preprečuje dodatno sesedanje hrbteničnih vretenc. Vse lepo in prav, nobeno od njih pa ne pomaga odpraviti vzroka. Obrab sicer ne moremo popraviti, lahko pa okrepimo notranje mišice, ki od znotraj podpirajo hrbtenico.

Obstajajo čudovite in enostavne vaje, ki jih lahko izvajate vsak dan in ki bodo pomagale 100%. Takšne vaje vas lahko nauči tudi vsak bolje poučen fizioterapevt, programe lajšanja bolečin z vadbo imajo v precej zdraviliščih… Sicer vam priporočam tudi kakšno manualno terapijo za hrbtenico (npr. kraniosakralna terapija). Ampak brez vadbe dolgoročno ne bo šlo. Z zunanjo oporo si pomagajte samo v ekstremnih naporih in pri regeneraciji po takšnih naporih.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

kosmodisk je čist brez veze-več ljudi poznam, ki so se nasrali in ga kupili.
Ljudje smo leni, namesto da bi delali ustrezne vaje za hrbet, mislimo da nam bo kosmodisk pomagal, pa ni tako verjemite da ne.
Ljudje smo res leni, rajši se bašemo s hrano in zraven uživamo še tablete za hujšanje, kot da bi manj žrli….itd…itd…..itd

New Report

Close