Najdi forum

kozmetika za srednja leta

Mene zanima katero kozmetiko priporočate in jo uporabljate. Stalno menjam kozmetiko ker kjub srednjim letom še nisem našla takšno da bi bila res full the best zame. Kaj pa vi ? Tudi moški (bo še kakšna ideja za moža ) ?

V dar sem dobila kozmetiko AHAVA z izvlečki mrtvega morja. Po dolgih letih iskanja in testiranja je ta vzdržala na moji občutljivi koži. Uporabljam jo lahko vsak dan. Imam dnevno in nočno kremo. Obe sta super. Imajo pa tudi veliko izbiro za moške, pa kopeli, itd., itd. Jo priporočam, ker je po njej koža zares lepa.

Še ko sem bila čisto majhna sem uporabljala kozmetiko NIVEA (takrat je bila to le kremica). Tudi danes uporabljam vse od te kolekcije in nimam nobenih težav s kožo.

Zelo zelo dobra kozmetika je Matis. Poskusi. Če nimaš zelo občutljive kože pa tudi Biodroga.

Jaz uporabljam Vichy.Super

Lp Mojca

Pozdravljena!

Tudi od Matisa sem že probala mleko za telo in kremo proti celulitu. Razen lepo dišeče kože ni bilo posebnega učinka. Tako, da sem rajši ostala kar na Niveji, ker je učinek isti in še cenejše je.

Lep pozdrav.

Pozimi Ahava, od spomladi do jeseni pa Nivea Visage. Kreme menjam na 2-3 leta, ker imam občutek, da to moji koži ustreza.

Prej sem uporabljala kozmetiko Artistry od Amwaya, sedaj pa sem malo prešaltala na Avonovo Botanisocurce, ker se mi je z leti spremenila koža in mi ta, ki je zeliščna zelo ustreza.
LP
Lena

Najbolj sem zadovoljna z otroško vlažilno kremo v tubi od proizvajalca Johnson&Johnson.

Včasih sem uporabljala Niveo pa sem se vonja naveličala. In ker imam rada bolj naravne kreme (vem da Nivea ni, tudi to je en razlog, da sem menjala) in imam občutljivo kožo sem preizkusila kozmetiko iz Mrtvega morja. vendar je že toliko različnih variant in ponaredkov, da težko najdeš prave. Meni odgovarja predvsem Mineral Beauty system, vem da so ti res naravni in kožo imam čudovito po njeni uporabi.

arganovo olje za povsod in pika :)))

Kakšno pa je to olje? Za kaj se uporablja?

odvisno – sta dve vrsti – lahko za hrano, lahko v kozmetične namene. sicer pa je iz drevesa argana iz koščic ploda…. piše na netu veliko o tem. večinoma prihaja k nam iz maroka.

New Report

Close