kozmetika še in še
Vidim, da imate teden kozmetike. Zanimajo me lasje. Imam suhe lase. Barvati sem se prenehala pred letom, tako da imam zdaj vse naravne, ampak so še vedno suhi in brez leska, so skodrani, čisto malo, ko so mokri, je še kar, ko pa se posušijo dobijo voluuuuumen.
Preizkusila sem vrsto šamponov, ampak nobeden ni popoln. Trenutno uporabljam šampon za gladke lase in mleko za glajenje las, pa ni čist tko kot bi moral bit.
Zanima me, kaj ve uporabljate za suhe in goste lase. Slišala sem za GHUL ali nekaj takega, ali imate kake izkušnje s tem šamponom?
LD
Čoko
Zdravo,
ravno pred nekaj dnevi mi je sodelavec povedal, da se mi pozna da zdravo jem, ker se mi svetijo lasje. In povedal, da veliko “svinjarij” gre iz telesa skozi lase, in da se res lasje ogledalo zdravja.
Veliko je tudi v tem, da se lasje svetijo, in delujejo zdravo če (po moje) jih pogosto umivaš (jaz jih vsak dan, ker imam kratke, pa tudi sicer to počnem že od najstništva). Nekaj časa sem si dajala maske, narejene doma (vitaminčki, rumenjak, olivno olje) pa na bučko in čez dajala folijo pa segrevala s fenom….
Skratka, rada bi še imela več denarja, da bi bolj redno hodila k frizerju, ker se mi zdi da so frizerji pregrešno dragi. Zamahuje s škarjami nad bučo 15-20 min. posuši, in zato računa 5-6 tisoč.
Jaz uporabljam Vidal Sasoon šampon in regenerator (mi stric pošilja iz ZDA, ker dela tam), tukaj sem pa ravno nek dan poskusila z nanosom zaščitnega mleka ElVital al neki podobnega od Loreala (za zaščito pred soncem in kot neke vrste balzam ob enem), pa je ful uredu, mam ful gladke in mehke lase, pa ful zlahka jih razčešem.
LP!
Bom preizkusila še GUHL. Res sem probala vse šampone in maske in ne vem kaj vse. Ko sem bila pobarvana, sem si zlivala olje na glavo ipd.
Glede frizerja pa… reklama: Sem iz Ljubljane in hodim na Savsko 3 ( Frizerski salon Apricot), kjer mi srednje dolge lase postrižejo in sfenirajo za 3.500,0-4.000,00. Zelo sem zadovoljna.
LD
Čoko