Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Kozilij OI

Kozilij OI

Pozdravljeni,
Prvič se oglašam, mami so odkrili metastaze na kosteh, primarnega raka pa ne najdejo, povedo samo, da je zelo agresiven. V četrtek je njen primer na konziliju OI (če sem prav razumela ravno za tak tip nejasnih rakov). Sedaj sem nekako izvedela, da je pacient ali svojec lahko prisoten na konziliju. Mi lahko kdo poda več informacij o tem, kam povprašat, kakšen je postopek?
Najlepša hvala.

Jaz sem bila na konziliju s taščo. Ob uri sva bile tam, povabili so naju noter. Tam je bilo 5 zdravnikov, vsak s svojega področja. Pogledali so izvide (tašča imela metastaze na kosteh po zdravljenju raka endometrija), lahko sva nekaj stvari vprašali, ampak konkretnih odgovorov nisva dobili, ker so jo napotili na nadaljnje presikave in so terapijo določili po prejetih izvidih.
lp

Mojca najlepša hvala za odgovor. A je tvoja tašča dobila vabilo/uro za konzilij ali sta se sami od sebe naročili? Ker moja mami je v bolnici, naredili so vso diagnostiko, poslali vse izvide na OI in nam je samo zdravnica povedala, kdaj je konzilij. Ne vem pa ure, niti kam se obrnit, da se prijavim/najavim oz vprasam, kako lahko pridem zraven. Hvala za pomoc.

Aha, ja tašča je bila doma in domov dobila uro in prostor konzilija. Najbolje, da vprašate njeno sobno zdravnico ali pa sestro na oddelku kje in kdaj bo konzilij. Pri tašči je bilo vedno tako, da je bil lahko nekdo poleg (imela je 3 konzilije), ampak prvih 2x je šla sama, potem ob razširitvi bolezni pa sem šla z njo jaz.
lp

New Report

Close