Najdi forum

Kovinski okus

Vse bodoče mamice sprašujem, če so v zgodnji nosečnosti občutile ali okusile kovinski okus in kdaj so se pojavili prvi znaki nosečnosti-pred ali po izostanku menstruacije. Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Kovinskega okusa nisem nikoli čutila, prve prepoznavne znake (slabost, vrtoglavica,…) pa sem zaznala kakšne dva tedna po izostanku M.

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Kovinski okus je bil eden prvih znakov, takoj za utrujenostjo, in sicer takoj po izostanku menstruacije.

V vsaki nosečnosti sem občutila več kovinskega okusa (zdaj je tretja) in je dlje trajal – tokrat do četrtega meseca. Prve znake nosečnosti pa sem občutila že pred izostankom menstruacije .. izostanek sem imela za potrditev občutka, da sem noseča.

Lp.

kovinski okus se je pojavil takoj po zanositvi, najprej sem imela na sumu da je razlog Folna kislina , ki sem jo takoj za
cela jemati, v cetrtem mesecu k. okus po
asi izginja, folne kisline ne jem vec zato je zdaj veliko bolje, se zdaj pa nisem sure, ce je folna kislina razlog.

Niti enkrat nisem imela kovinski okus v ustih. Prvi znak je bil izostala M, drugi napete in boleče prsi, okoli sedmega tedna pa slabosti.

LP

Ja ja, kovinski okus je eden iz ta pravih pokazateljev nosečnosti. Meni so se pojavili šže po enem tednu zanositve (čutila sem vgnezdenje).

Jaz sem kakih 10 dni po ovulaciji (in upam zanositvi:)) in imam že nekaj dni kovinski okus. Cca. 4.dan po ovulaciji se mi je pojavil in je bil nekaj dni zelo močen, zdaj pa počasi izginja ali pa sem se mogoče nanj navadila. Sem tudi jaz najprej posumila folno kislino, vendar sem jo jedla že prej pa okusa ni bilo, tako da le-ta očitno ni razlog. Sedaj imam še nekaj drugih simptomov ki kažejo na nosečnost(občutljive prsi ipd.) vendar je ze test še prezgodaj:) Ali je katero prve tedne nosečnosti bolel trebuh?

zanimivo

Jaz sem ga tudi imela od zacetka zanositve do sedaj (7. teden) se pojavlja kaksen dan zelo intenzivno, kaksen dan pa ga sploh ni…

New Report

Close