Najdi forum

Ali kdo ve kje v slo po možnosti v mb ali v okolici mb prodajajo kovinske postelje, ki izgledajo starovirsko.
In če kdo ve ali imojo v Ikei v Avstriji, kaj več izbire kovinskih postelj, kot pa imajo na spletni strani.

Hvala

mislim, da v ikei nimajo kovinskih postelj, ki bi delovale starinsko. samo moderne. priskrbi si katalog.

Ikea (pri Grazu) je precej velika. In veliko stvari, ki jih imajo tam razstavljene (je tam mogoce kupiti), ni v njihovem katalogu. Kolikor sem pa jaz videla (iskala), imajo prav cudovite kovinske postelje, ki delujejo starinsko – se pravi: visoke kovinske “resetke” pri vzglavju in vznozju, crne barve (meni so nekatere delovale celo kot kaksne bolniske postelje), mislim, da lahko najdes tudi take z baldahinom. Ce imas kaksne tri, stiri urice casa, se ti splaca iti vsaj ogledat.

V Sloveniji imajo največjo izbiro klasičnih in modernih dizajnov kovinskih postelj na www.metaldesign.si!

Kovinske postelje zeloooooo slabo vplivajo na zdravje(slaba cirkulacija,otekanje nog,nespečnost……. omisli si raje leseno starinsko.
Lp M.


Jaz imam njihovo posteljo, ki sem jo šla izbrat kar v njihov salon v Ajdoščini. Sem nadvse zadovoljna, ker je res stabilna in končno postelja, ki pri vsakem premiku ne škripa. Če ti katera barva ni všeč, se da domenit, da ti jo pobarvajo po tvoji izbiri.

Pripeljali pa so mi jo potem čez dan domov.

Pozabite IKEJO. Jaz že čakam njihovo kovinsko posteljo že tri mesece in pol. Obljubili so, da jo bodo imeli na zalogi pred Božičem 2011, pa jo še do danes niso dobili v njihove trgovine. Verjetno Kitajci še kopljejo železovo rudo.
IKEJI bom pa napisal dopis, da naj to posteljo umaknejo z njihovega kataloga, da ne bodo “nategovali” morebitnih kupcev.
Na netu sem našel podjetje iz Ptuja, ki izdeluje kovinske postelje in izgledajo precej bolj masivne in kompaktne kot pa tista iz IKEJE. Všeč so mi njihove ANTIK KOVAŠKE (G5, G6, G7.

Upam, da sem vam pomagal.

Miran Mencinger

Kovinske postelje proizvaja in prodaja tudi podjetje Metal design iz Ajdovščine – njihova spletna stran je http://www.metaldesign.si.
Postelje so zelo kvalitetne in lepe. Jaz jo imam doma in sem zelo zadovoljna.


Sem pred nakupom nove postelje in me zanima koliko tole drži oziroma kje najdem več podatkov ?

New Report

Close