Kovinske postelje
Neckermann jih ima. In to celo zelo ugodno. Pokliči za katalog. Nekaj malega sem videl tudi v Rutarju, a so bile takrat svinjsko drage. Če ni nujno, da je v Sloveniji, pa jih imaš kar nekaj v Gradzu v Ikea-i. Ampak najcenejše sem ravno včeraj videl v slovenskem Neckermann katalogu. In sploh ne zgleda slabo, pa sem zelo zbirčen.
Nikoli ne bi kupila postelje preko kataloga! Treba jo je videt! Je kvalitetna, je ok?
Kar se mene tiče, najboljše v Slo in super kvalitetne – so iz Iga!!!
Za odlično razmerje cena:kvaliteta. Kombinacija z masivnim lesom. Ena a in to preizkušeno!!! 🙂 Midva imava Nokturno, ker je modernejša – in pa zaradi naslona (včasih se v postelji tudi bere!). Prodajajo jih v večjih centrih pohištva, lahko pa tudi kar direktno iz Iga.
Za italijanske različice pa obstaja en salon blizu Celja, žal pa več ne vem… enkrat sem obiskala in ne vem, kako se mu reče. Je pa v večji hiši na vrhu griča, malo ven iz Celja.
nič nisi napisala, kakšne kovinske postelje te zanimajo.
če hočeš starinsko posteljo, ti ne morem kaj dosti pomagat. v bistvu jih imajo skoraj v vsaki malo večji trgovini, tak da, malo poglej naokoli
neckermann ima res kovinske postelje, vendar niso niti malo masivne. hitro se razmajejo.
modernejše kvalitetne kovinske postelje dobiš v dom interierji v btcju ali pa rutarju, najdeš jih pa tudi na http://www.pacificfutons.com. sa imam eno izmed njih, pa tudi kolega si je podobno nabavil pa sem kar zadovoljen. stanejo okrog 60.000 – 100.000 brez dna in jogija seveda. so pa precej trpežne in kompaktne.
Odtipkaj (zopet na googlu) IRON BED. Meni je všeč keltski stil. Prvi ponudnik. nekatere so mi kičaste, niso mi vse všeč. Drugače pa jo lahko daš delat po naročilu, vendar ti že sedaj povem, da je kovano železo precej drago…. V Ikei se da najti kar nekaj solidnih izdelkov železnih postelj, če te zanim prav železna postelja.