Najdi forum

Pozdravljeni,

doma prebolevamo kovid. Za možem sem po nekaj dneh zbolela jaz, za mano pa danes po 3 dneh še sin. Sama imam visoko temperaturo, ki je danes vendarle nekoliko padla in hud gnojen kašelj, ku se stopnjuje, v prsihe peče, morda celo začetek pljučnice, h katerim sem pogosto nagnjena, ob sicer dobro vodeni astmi, in me skrbi, da ne bi s sinovim vzponom bolezni ponovno šla skozi od začetka.

Ali lahko pojasnite, kako je z vzpostavitvijo imunosti? Vsi trije smo sicer 3x cepljeni, a že precej nazaj, v začetku novembra.

Hvala vam.

 

 

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Dober dan,

to je normalno, da za omikronom zbolimo vsi, tudi če smo trikrat cepljeni (samo potek je bolj blag). Celo večkrat lahko prebolimo omikron. Ampak če sedaj prebolevate omikron, ste nekaj tednov zaščitena, tako da se od sina ne boste še enkrat nalezla.

LP

MK

Hvala lepa.

Bi vprašala še to – koliko časa se po prebolelosti kovida po izkušnjah pričakuje nižjo saturacijo – pri meni se dnevno giblje med 93 in 96, prej pa sem jo imela maksimalno. Sem pa zbolela pred 15 dnevi, prvi teden precej slab (začetek pljučnice), drugi teden boljše, ostal je kašelj in utrujenost.

Hvala in pozdrav.

New Report

Close