Najdi forum

Kovane ograje

Pozdravljeni,

mene pa zanima, kje imajo veliko izbiro kovanih ograj, pa tudi kovana vrtna vrata. Sem s Primorske in v bližnji okolici ni drugega večjega trgovskega centra, samo Merkur.

Kaj pa kakšen privatnik, priporočate?

A se cena meri glede na meter? Koliko bi to bilo?

Hvala in lep pozdrav.

Pozdravljeni, za veliko izbiro kovanih ograj ne vem, kje bi bila, cenovno pa tudi niso ugodne. Tudi jaz sem iz Primorske, kovane rešetrke pa so mi delali v Ptuju in to en privatnik, seveda za skoraj polovico nižjo ceno. Moram povedati, da smo z izdelkom zelo zadovoljni, kovani so ročno. Montirali so tudi oni, rok izdelave je bil zelo kratek in so se ga držali. Če vas zanima, vam lahko dam tel.številko. LP

ja,te ograje naredijo po narocilu(nam so jo),ni poceni.

Bi jaz prosila za telefonsko . morda imajo internetno stran?

lp in hvala

Se priporočam tudi za kakšne kontaktne številke in približne cene.

AMY – tole s Ptujem: a ti pridejo domov pogledat in zmerit al kako?

Poznam privatnika iz primorske ali točneje iz Batuj, med Ajdovščino in Novo Gorico, ki dela kovane ograje. Ni drag, nihče pa ni zastonj.
Ima tudi internetno stran, poglejte pod “kovaštvo cipek” Batuje , lahko pa vam dam e-mail

[email protected]

ali pa telefon 05 36 66 630 delavnica, 041 598 192

pridejo pa domov zmerit, naredijo in montirajo. Za cene lahko vpraša po mejlu, ker imajo kar obrazce narejene, če rabiš za balkone, ali stopnice pa še hitro odgovorijo.

Lep pozdrav

Internet strani nimajo, ker je to en delavec, ki to dela popoldne doma. Računa za stroške seveda ne dobiš, če pa te zanima, ti bom jutri poslala številko, samo, da jo najdem.

O, hvala. Bom pogledala.
To mi je pa dost blizu. Sem s Krasa, okolica Komna.
Mogoče pa celo poznam hčerko od teh, glede na priimek.
Hvala lepa še enkrat za vašo prijaznost.

Poznam nekoga, ki dela privat kovinske ograje – ima prijavljen s.p. ime in priimek Uroš Petek Trbovlje. Tip je zanesljiv, priden.

Meni je naredil notranjo ograjo za stopnišče – kovinska ograja z leseno ročko. Izdeluje tudi ogaje za zunaj, balkonske ograje kovinske, tudi iz nerjavečega jekla.

Poskusite na telefonsko številko: 041 343 120. Pravkar sem govorila z njim, pravi, da pokličite in povejte kaj rabite, naredi tudi kovano ogajo. NI pomembno iz kje ste, tudi sam pride na primorsko.

Urška

pozdravljeni

vse vrste kovanih ograj,dvoriščnih vrat.

http://www.metal-art.si/

New Report

Close