kovačnik…
Živjo!
Ker vem, da se tudi na tem forumu zadržujete vrtičkarji itd…objavljam tudi tukaj tole vprašanje 🙂
Mene pa zanimajo vaše izkušnje s kovačniki. V rpihodnjem tednu bomo postavili pergolo, pa bi kar takoj posadila zraven kakšen kovačnik. Seveda o tem nimam pojma, pa me zanima ali je za to sploh primeren čas…ali sem že prepozna za letos…oz. morda je treba to storit šele jeseni. Zanima me ali te sadike kupujete…ali jih kje sami naravno razmnožujete… Jaz bi jih dala samo v kakšen vogal… No, kakršnikoli nasveti mi bodo koristni. Ja, pe še tole: katero sorto priporočate…meni bi barvno sicer bolj kakšna bela ustrezala… mi je pa tudi tisti oranžni všeč…
No, vesela bom vseh nasvetov, namigov…
Lep dan.
mene pa samo zanima kako se vzgaja rožo:sundavile:in če je to trajnica ali je enoletnica.dobila sem jo za rojstni dan.danes sem bila pa v cvetličarni pa tudi tam nič ne vejo,rekli so da se jim zdi da dipladenija je trajnica za sundavile pa da nevedo.upam da mi bo lahko kdo pomagal.vsaka informacija je dobrodošla.
V bistvu, to je dipladenia. Rastlina za balkonsko cvetje.
Vaš linkhttp://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&as_q=sundaville&as_epq=&as_oq=&as_eq=&num=10&lr=lang_en&as_filetype=&ft=i&as_sitesearch=&as_qdr=all&as_rights=&as_occt=any&cr=&as_nlo=&as_nhi=&safe=imagesVaš link
LP