Najdi forum

kotna kopalna kad

Zanima me ce ima kdo izkusnje s cisto navadno kotno kopalno kadjo.

Mi bi jo namrec imeli, v Bauhausu je zelo ugodna cena 40.000 sit, 140×140, vendar nastane problem ker stane plasticna obloga, ki je cisto navadna ravna plastika se 50.000 SIT kar se mi zdi cudno (10.000 SIT drazje od banje?!?)

Drug problem je da imam sedaj v kotu kad za tus 80×80, ki bi jo seveda vrgel ven, vendar ce se le da ne bi vzidoval te nove kotne banje. Kako se potem to fixira, ce je sploh mozno.

Hvala za odgovore!

Midva sva kupila enako bano. Vodovodar nama jo bo montiral na siporex oz. na neke morale, ki bodo privijačeni na steni.Tam kjer ni obrobe, bova zaprla z siporeksom, pustila bova revizijsko odprtino, vse skupaj pa oblekla v ploščice.

Ti predlagam, da vprašaš kakšnega vodovodarja. Pri nas je vodovodar banjo montiral, keramičar pa jo je oblekel v ploščice (plastična obroba se nam je zdela predraga).

Mi imamo tako čisto navadno kotno kad in je fina, ker imam dva majhna otroka, ki imata tako več kot dovolj prostora med kopeljo. Fino je tudi, ker ne potrebuješ zavese oz. vrat, ker voda med tuširanjem ne škropi ven (če si seveda tuš ustrezno monitraš proti kotu). Slaba stran pa je, da se za kopel za enega porabi čisto preveč vode.

New Report

Close