kotalke in rolke
Zanima me – imamo tiste plastične, pa so seveda za v koš, k sreči smo jih podedovali – od katere številke naprej lahko najdemo v trgovini prave rolerje, koliko stanejo itd. Kaj pa kotalke (tudi take, da so kot rolerji – torej s čevljem vred…) – cena, kje, od katere št. naprej?
A tiste klasične kotalke, kot smo jih imeli pred leti mi, saj veste za natakniti na čevelj, le da so bile kovinske na podplatu, zgoraj pa pasčki iz usnja (moje se spomnim rdeče), a take sploh še kje prodajajo?
Tinkara
Fisher price so kotalke-rolerji za malcke od 23 št. napej. To so rolerji ki pa jim koleščka lahko daš narazen da so kotalke. Jaz jih imam za tamičkeno (3 leta). Dobiš jih v Leclercu, Intersparu. Taprave rolerje dobiš pa vsepovsod od 30 št. naprej (se mi zdi). Ene imajo plastična kolesca (bolj za začetnike ker ne grejo tko hitro) ene pa prava kolesca. Moja tavelika jih ima (6let) sicer s plastičnimi kolesci, pa so ravno prave zanjo, ker ni ravno vztrajna in hitro vrže puško v koruzo če ji ne gre ( a ti pa oči pa znata rolat jaz pa ne pravi, ker misli, da ko bo stopila na rolerje bo pa še pravi profi, hi hi). So pa ti rolerji nastavljivi za velikost od 30-do35 št.
Kupiš jih lahko kjerkoli: Alpina, Interspar,…..
V Alpini izdelujejo rolerje tudi od številke 25 dalje (ali pa še manjše). Najlepša je pri njih cena: 5.900 sit. Zdijo se mi dovolj kvalitetni, jih je pa zaradi cene težko dobiti (so ves čas razprodani). V Alpini Mercator center Kamnik so ti jih pripravljeni dobaviti iz katerega koli slovenskega kraja; tudi sami preverijo, kje jih še imajo.
lp, marija*
Stanejo 6.400 sit, št. 25-28; naša tamala jih ima (3.leta) in že full rola z njimi!
Škoda denarja za plastične, ker niso dolgo uporabne! Če pa dobiš Alpinine, pa toliko bolje, ker so kvalitetnejše in še cenejše!
Lepo rolajte!
I.