Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Seksologija – želiva si spolnosti Kot, da sva si usojena, pri spolnem odnosu pa…

Kot, da sva si usojena, pri spolnem odnosu pa…

Poznava se šele pol leta a obema se zdi kot, da se poznava že celo življenje. Že pri prvem pogledu sva vedela, da je nekaj med nama. Nekaj tako močnega, magičnega… On je tisti, ki zaključuje moje stavke in jaz sem tista, ki berem njegove misli. To se nama prej v življenju ni še nikoli zgodilo. Pa nisem neka smrklja zaljubljena, ki ima nekega starejšega gospoda, da bi ji on nekaj prodajal in bi si jaz nekaj domišljala ampak resnično je tako, da sva kot siamska dvojčka!!!! Vsaj 3X+ na dan se zgodi, da si istočasno pošljeva email, da se pokličeva, ko eni misli na drugega ali obratno! RES ČUDNO! Ja, sem zaljubljena in ga ljubim in veliko časa mislim nanj, ne pa non stop, da bi bil to zgolj slučaj. Kar se nama dogaja je obema čudno. Kot, da bi si bila usojena in nama celo vesolje pomaga al kaj za vraga!! Da ne govorim še o mnogih drugih skupnih točkah (pripetljaji takšni in drugačni…) Kot, da bi bila en človek z dvema vzporednima življenjema z rahlim zamikom… Vse skupaj je prišlo že tako daleč, da se hecava, da naj eni ali drugi neha brati misli, ker je to pa res že čisto preveč! Od začetka sva bila samo prijatelja, saj sem se jaz takrat ravno razšla z bivšim fantom. Vse kar sva imela so bili najini pogovori, nato objemi, poljubi in kasneje tudi spolni odnos. No tu pa nastopijo predvsem moje težave, saj mi spolnost oz. velikost spolnega uda kar veliko pomeni. Zaenkrat imava “prijetno” spolno življenje, ampak nekoč pa imam občutek, da le to ne bo dovolj, zame. Zdaj me pa zanima kaj si vi mislite o tem in kako se zadeve lotiti, da bo volk cel in koza cela 🙂 Ali je spolnost res tako pomembna v vezi?? Ali bom lahko z njim celo življenje četudi me na tem področju ne bo v celoti zadovoljil??!! Se je vam tudi kdaj kaj takega zgodilo oz. se vam dogaja?? Vem, da se bom morala pogovoriti o tem le z njim. Pa tudi že vem kaj bo rekel, ker je on pač on in zaradi tega ga jaz tako zelo ljubim! Bi pa pred tem rada vedela kako se drugi lotevajo tega problema, če se ga, seveda!

Splošno gledano – če je neko nezadovoljstvo ali vrzel v zvezi, se je potrebno izpovedati, pogovoriti, itd,., neglede na “končni rezultat”. Velja za vsa področja, ne samo spolnost.

vsi vemo, da če želimo, da veza uspeva je potrebno iskati kompromise, ampak imam občutek, da pri tej tvoji “težavi” ti ne boš pristala na kompromis, njemu pa tud ne bo daljši zrastel v to si lahko prepričana, še bolj si pa lahko prepričana, da pogovor z njim o tej temi ne bo padel na plodna tla, pa ne zaradi tega, da bi bili moški občutljivi glede teme o velikosti( no nekateri verjetno so), ampak, ker ga ne sprejmeš takšnega kot je

Na koncu tako ali drugače vse pade na spolnosti.

…sex v zvezi je ful pomembna stvar. Meni je razpadel zakon ne zaradi sexa, sem pa prepričana, da če bi bilo to področje “poštimano” bi zakon lažje rešila…
Ne razumem pa, zakaj bi bili problem cm?? Če med vama je strast, iskrica… je to vse kar rabita. Zato, da te zadovolji je veliko načinov in pripomočkov in cm po moje sploh niso ovira.

Vsaj zame je spolnost zelo pomemben faktor v vezi!Z bivšim sva se razšla po 5 letih saj me ni zadovoljil v spolnosti in sem potem to nezadovoljstvo začela kazat tako,da sem iskala njegove napake tudi na drugih področjih! Sem se večkrat hotela z njim o tem pogovort pa je bil gluh za moje besede!!!Zato pa je zdaj bivši!
Pogovori se z svojim fantom!!! Saj veš kaj pravijo: Ni vse v velikosti,važna je tehnika!!! Morda pa pristaneš na ta kompromis!!!!

OK, da ni vse v velikosti je za moje pojme še vedno samo moški izgovor 🙂 ja, tehnika jih/vas mogoče “vleče” ven, to je pa to. Se opravičujem, če sem koga prizadela. Sedaj, ko berem vse to imam občutek, da pa se morda obremenjujem za čisto preveč let vnaprej! Kdo ve kam naju bo pot pripeljala… Skrbi me pač za tisto vmesno obdobje, ko bodo otroci in ko s partnerjem res nimaš več toliko časa, da eksperimentiraš v nedogled. Tisto, ko moraš pač na hitro opraviti med tem, ko otroci že šibajo proti spalnici… Tisto, ko raznih pripomočkov res ne moreš imeti v nočni omarici 🙂 In takrat je pač vse samo v velikosti, I think! In ja, tudi jaz sem se že razšla zaradi nezadovoljstva v postelji tako, da vem kako to je Bajsi. NOT GOOD… Dejansko iščeš dlako v jajcu in to se nabira in nabira dokler ne poči… Saj to me tako mori, ko že vem kako je bilo. Nočem ga pa zavajati, ker ni pošteno ne do njega, ne do mene. Kakorkoli… Morda pa mu res zraste 🙂 Hvala vsem.

pa nam zaupaj koliko cm je velik, ker jaz sem imela prej fanta ki je imel 20 cm, pa me je vedno bolelo, zdaj imam pa tipa, ki ima 13 cm, pa sem čist zadovoljna…a to si pomislila, da imaš morda ti perveliko, saj tudi ženske nimajo vse enako “odprte”….

Ne, draga moja, ne bo mu zrastel, razen če imasta 13 let!

In jaz tukaj vidim velik problem, gre pa za to, da si precej zahtevna in da ga ne sprejemaš takšnega kot je. In taka zveza bo slej ko prej propadla. Ti ne boš zadovoljna, on bo razočaran, ker te ne zadovoljuje. Se mi zdi da moraš sama pri sebi malo razčistit in se odločit čim prej. Ali ga boš začela sprejemati in se malo potruditi in mu pokazati, kako te lahko še drugače zadovolji če ima že ravno premajhnega da bi te,…. ali pa končaj.

Razmisli.

Drugače pa kar se velikosti tiče – sem ženska in sem imela že partnerje s 14 in 20 cm, pa sem mnenja da je pomembna tehnika, ne velikost. Tako da si tega reka niso izmislili moški z majhnimi, da bi se tolažili.

Uf Sona30 enaki problem sem jaz imela v enoletni vezi in pol.Na koncu sva se samo še prepirala. Sedaj, ko film včasih zavrtim nazaj, ko sva skupaj prvič spala, da sem bila nepotešena in zelo nezadovoljna in globoko razočarana nad njegovim. Ampak imela sva isti humor, imela sva iskrice, kemijo itd…..zato sva kar dolgo časa vztrajala drug z drugim. Amapk Že takrat mi je klik rekel ne zna dobro sexsati čeprav je kao zatrjeval, da je imel varno seveda več spolnih partneric ampak na njegovo žalost samo po nekaj mesecov vsaka veza. In nekako se čustveno niso navezali drug na drugega in ga te punce nič niso naučile. Jaz sem se trudila ampak ni se izprsil nikoli. Njemu je pasalo, da vse jaz naredim potem pa horuk. In posledično se je vse kupičilo. Zato ti polagam na srce povej moškemu kaj ti paše kako ti paše kako naj dela itd…..ker ženske res premalokrat moškim povemo, da nas ne znajo zadovoljiti. Kot, da bi se malo bele, da bi ga s tem prizadele in izgubile. Ja pač to je treba vzeti v zakup. Že ni bil pravi. Moški znajo to bolj obrtniti sebi v prid zato smo ženske dobre ljubimke:-) Še enkrat ti polagam povej mu jaz na žalost nisem zmogla, ker se mi je smilil, da ga bo prizadelo. Ker drugače je bil moški in pol za pogledat:-)in mogoče me je to še malo bolj nazaj držalo, da ga ne bi prizadela. In že tako je bil bolj negotov v sebi to sem spoznala seveda tekom veze. Sam je tudi vedel v sebi, da le ni to, kar kaže zunanjost.

Čustvena povezanost se preliva na vsa področja. Če te intime med partnerjema ni, prej ko slej začne šepat vse. Bajsi – ker je bil gluh za tvoje besede – zato sta se razšla. Verjetno pa ni bil gluh samo za besede v zvezi s spolnostjo… Pogovor zbližuje, povezuje.

No tu pa nastopijo predvsem moje težave, saj mi spolnost oz. velikost spolnega uda kar veliko pomeni.

Nisi napisala, s čim pravzaprav nisi zadovoljna!

Glej, če bi bila prej še nedotaknjena, bi bila gotovo zadovoljna z njim, saj ne bi vedela, kako je s katerim drugim in ne bi mogla primerjati.

To je problem današnjih mestnih punc.

No, sicer imamo ljudje različne prioritete, ampak jaz na tvojem mestu ne bi zaradi cm pustila nekoga, s komer bi se super razumela, ki bi me resnično razumel, mi bral misli, bil skratka moja duša dvojčica, itd. itn. – kolikokrat v življenju ti pa takšen pride nasproti?? Enega s precejšnjim št. centimetrov lahko dobiš kadarkoli, nekoga, s komer se super štekaš, pa le redko…

Za moje pojme je tudi 99% v tehniki- in to ne vidim kot izgovor. Pravi pristop in seveda kemija zame naredi več kot nevemkoliko cm. Drugo pa je seveda, če tudi njegova tehnika ni tako dobra, oz. če se ni pripravljen potruditi v tej smeri.

Če sem prav razumela, je starejši od tebe? če je razlika precejšnja, pa mogoče tudi to ni nezanemarljiv podatek…

Najboljši pripomoček je tist k se ga da na lulčka in je par cm podaljšan pa še vibratorčk je not :), kdo od otrok pa bo brsku? Toliko bodo brskali kolikor boš sama pustila. Sex na hitro je pa ja najslabši, v tem primeru ga jaz raje nimam, kokr pa da sem slabe volje.
Takih parov je malo, ki se dobro ujamejo. Midva z mojim se tudi tako dopolnjujeva, pravzaprav sva že od prvega dne čis nora en na drugega, tamalga nima glih takega kot bi si jaz želela samo zaradi tega pa že ne bova šla narazen. Važno je, da si vzame čas in mene zadovolji. Pri nekaterih položajih je res malo muka on bi jaz pa ne ker ga ne čutim :). Skupaj sva 2 leti pa se mu še nisem upala povedat, da ga včasih ne čutm pa me vedno sprašuje kakšn je sex. Mogoče bom pa res tale pripomoček kupila, čeprav ga bom malo razočarala in ožalostila.
Škoda, da nam tipi že kar prvi dan, ko jih spoznamo ne povejo njihove velikost hehehehe

Zrastel mu ne bo, o tem si lahko prepričana. Me pa po eni strani malo čudi, da se vas je oglasilo toliko žensk tukaj, ki ste fante pustile ravno zaradi seksa. Bi pričakoval da zaradi tega razloga prej fanjte končajo zveze kot punce, ki naj jim seks ne bi bil tako pomembna stvar kot fantom.

Jaz pa zadnje časa opažam, da so fantje zelo slabo postali v sexu. Izgled super, a potem ko se začne,…., jim ne stoji dobro.., ne vem kaj je to, drugače velikost ok, ampak tako se pa res ne da sexat…Potem se pa čudijo če nisem preveč zadovoljna:(

Tako da se mi zdi, da je pri tvojemu problem v trdoti oz. mogoče strasti in da te enostavno ne zna prijet. Sem tudi jaz že imela enega z zelo majhnim, a se je izkazal kot čisto zadovoljiv. Tako da je bilo primerljivo s kakšnim ki ima večjega.

Večina moških se mi zdi je slabih do zelo slabih v seksu, to je to.
Centimetri pa po mojem morajo bit neki normalni. Tam ena zgoraj piše o velikosti vagine, za katero se itak približno ve kakšna je. Odprta ali ne, vse ko smo razrajcane, se razširimo, ali je to pri kateri drugače in se zoži???;))))
Mene neki 10cm lulček tudi ne bi zadovoljeval, je pa tudi res da prevelik in predebel ni fajn, ker se moraš prej fejst narajcat, da te ne trga in vse boli, tako da…..Za enega bisera, velikega jezdeca, vem, da je imel probleme z erekcijo, mu je baje nonstop padal, ej če to katero rajca…naj me konj brcne! Takšni problemi v njegovi buči pri meni v postelji ne bi imeli kaj za delat, naj se gre revež zdravit…..
Velikost ni svetovno pomembna, a pomembna JE. Meni bi bilo najboljše nekje 14-15cm, haha, pa normalno debel, ne neka tanka palčka ali pa mega kol.

Če te to že danes moti, ne bo nikoli boljše. So ženske in moški ki imajo zaradi seksa probleme oz. ne laufa vse optimalno, a jih nekaj let to sploh ne moti, so tako zaslepljeni/zatrapani, takšni imajo več šans….

Nov nick, če tip nima trdega je lahko problem tudi v tebi, ker ga ne zrajcaš dovolj in ne takoj pošiljat nekoga na zdravljenje. In ja, obstajajo tud taki pari, ki jim ne pomeni seks več kot vse drugo v zvezi, kot tebi.

Sona30, se čisto strinjam s tem, kar je zelo nazorno in podrobno napisala Nov nick. Kar se tiče velikosti, ne bo spremembe, v tehniki pa je vsekakor lahko. In če ni trdote, ga je še mogoče sram, nima samozavesti ali kaj drugega. Vsekakor se morata pogovoriti in ti mu moraš dati čas, da pride do spremembe, ga vzpodbujati in ne utrujati. Če se imata res tako rada in sta si usojena, verjamem, da vama bo uspelo.

Glede dolžine raste dokler raste človekovo telo, nato pa ne več. Kar se pa debeline tiče se mi zdi, da marikatera ženska ne zna uporabljati svojih mišic pravilno in ležijo kot neke klade na postelji pa jih fantje zaradi tega ne menjajo.

Imel sem primer, ko je bivša partnerica dejala da je velik in da jo boli čeprav je bila zrajcana in sem mel primer ko se mi je zdel meni premajhen kot, da bi imel luft.

Sona30 nevem težko ti je svetovati kaj je bolje da se razumeta ali da so ti cm toliko pomembni

New Report

Close