Kostni rak?
Pozdravljeni pišem, ker me skrbi za babico (62 let). Že kar dolgo tarna, da jo bolijo kosti, vendar zadnje tri dni pa so njene bolečine v kosteh takšne, da komaj hodi. Pravi da jo bolijo kolki, pred kakšnima dvema tednoma pa jo je začel boleti prst, ki pa ga sedaj ne more več premakniti. Babica ima drugače še druge težave, pred leti je bila operirana na srcu zaradi nepravilnega delovanja zaklopk, zdravniki so ji takrat povedali, da bodo zaklopke po operaciji delovale pravilno le od 5 do 7 let, ker pa je od operacije minilo že 8 let, pa je začela imeti še težave s srcem.(sicer ima tablete za srce). Prav tako je že pred leti imela boreliozo, bila zdravljena in se vse do pred kratkim počutila odlično, kot da bi bila bolezen izginila. Lani pa je bila hospitalizirana, ker je bila neprestano omotična imela je motnje vida itd. Zdravniki so ji rekli da so to verjetno posledice borelije. Tudi sedaj je šla k zdravniku zaradi bolečine v kosteh in zdravnica ji je rekla, da je to verjetno posledica borelije, ker naj bi ta bolezen vplivala na kosti in sklepe. Na njene izvide drugače še čakamo. Mene zelo skrbi, vedno pomislim na najhujše in me zanima ali je možno, da ima babica raka na kosteh? Naj omenim, da nobeden iz naše družine ni imel in nima raka.