Najdi forum

Kosti!

Lepo pozdravljena!
Kakšne tri mesece se mi dogaja, da me dobesedno zebe v kosti. naj malo pojasnim: nikdar nisem imel problema s kakšnimi hladnimi nogami, spomladi pa sem se poškodoval nogo in od takrat sem mi pojavlja da me kosti od stopala do kolena močno bolijo in resnično me v ta del obeh nog zelo zebe!
Kaj mi je storiti?

Lp Miro

Žal niste nič navedli kako ste si poškodoval nogo, je šlo za zlom, zvin ali morda udarnino? Sicer velja, da same kosti ne posredujejo občutka o mrazu in nas v njih ne zebe. Seveda to še ne pomeni, da sami ne moremo imeti takšnega občutka. Lahko, da je po poškodbi prišlo do prekrvavitvenih motenj v tej nogi in je to razlog za občutek mrazenja, lahko se je pri vas razviltudi bolečinski sindrom, ki se včasih kaže z moteno termoregulacijo. Svetoval bi vam obisk pri fiziatru, ki bo ocenil posledice vaše poškodbe in vam zatem tudi predpisalustrezno fizikalno terapijo.

mag. Martin Mikek, dr.med. Specialist ortopedije Artros, center za ortopedijo in športne poškodbe Tehnološki park 21, stavba D, 3. nadstr. 1000 Ljubljana Tel: 01 518 7063 / 01 518 7064

New Report

Close